nlc.hu
TV-sztárok

Kamarás Norbert szerelmet vallott

Kamarás Norbert az X-Faktor színpadán vallott szerelmet kedvesének

Az biztos, hogy Lali ezúttal is nagy bulit csinált.

Harmadik évada már, hogy Kamarás Norbi, az Éjjel-nappal Budapest Lalija vezeti az X-Faktor háttérműsorát. Idén viszont kedvese, Kármán Odett oldalán végzi ezt a munkát, akivel már két és fél éve alkotnak egy párt.

Kamrás Norbi

Kamarás Norbi az X-Faktorban

Norbi most egy különleges produkcióval lepte meg a mentorokat. Egy szerelmes dallal készült kedvesének, melynek megírásához, állítása szerint, köze sem volt. Az előadás előtt viszont elárulta, pár éve, szintén ebben a műsorban Dallos Bogi volt a kiszemeltje, aki azóta Puskás Peti felesége. Tehát Norbi hozta a formáját, ami a mentorokat is jó kedvre derítette. 

„Hiába a pénz és a hírnév, nélküled én semmit sem érnék. Hisz minden álmom csak te voltál, míg élek, vigyázok rád. Nincs több akadály, mi kettőnk közé áll, mi legyőzhetünk bármit, s a bánat messze száll! Egy dolgot kérek még, tudom, hogy nem kevés, de amíg élek, maradj az enyém! Éjjel-nappal együtt veled, csak az számít, hogy fogom kezed. Nem kell más, mert itt vagy nekem, ez egy igazi nagy szerelem!” – énekelte Norbi a szerelmének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top