nlc.hu
TV-sztárok

Boris Becker fél éve van börtönben

Boris Becker fél éve van börtönben: „A körülményekhez képest jól van”

Ügyvédje szerint a körülményekhez képest jól van a háromszoros wimbledoni bajnok ex-teniszező, aki közel fél éve börtönbüntetését tölti Nagy-Britanniában.

Az 54 éves, Boris Beckert áprilisban két és fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság, mert szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adóssága behajtását, ezzel megsértette a csődeljárási törvényt. Eleinte a hírhedten kemény wandsworth-i büntetés-végrehajtási intézetben volt, majd három hét után átszállították a jóval élhetőbbnek tartott Huntercombe-ba.

Boris Becker

Boris Becker (Fotó: Getty Images)

A volt világelső ügyvédje, Christian-Oliver Moser most azt mondta, Becker a körülményekhez képest jól van és konstruktívan áll hozzá a börtönélethez.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a volt klasszis játékos büntetésének második felét valóban felfüggesztettre változtatják-e, ahogy azt az ítélethirdetéskor ígérték, illetve hogy maradhat-e az Egyesült Királyságban.

Becker tíz éve él Angliában, de nincs brit állampolgársága. Korábban a BBC-nek dolgozott szakkommentátorként. 

Forrás: MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top