nlc.hu
TV-sztárok

Kiss Kevint elhagyta az apja

X-Faktor: Kiss Kevint másfél éves korában hagyta el az apja, de ahogy meglátta a képernyőn, egyből felkereste

Megszakította a kapcsolatot az édesapjával.

Kiss Kevin elképesztően szerepel az X-Faktorban, szinte az első pillanatban a nézők egyik nagy kedvence lett. A 19 éves fiú lovászként végzett, ám mindig is a zene vonzotta. Az édesanyjával él, mivel – mint kiderült – másfél éves korában elhagyta az édesapja. Azóta nem is hallott felőle, ám amikor meglátta a képernyőn, egyből felkereste. Kevin azonban kétkedve fogadta a közeledést és visszautasította.

Kiss Kevin

Fotó: Trenka Attila

„Nem tudom, mi van vele. Másfél éves koromban elhagyott. Azért mosolygok, mert nem tudom, ki ő, egy idegen. Annyit tudok, hogy Pesten van és szakácsként dolgozik. 14 évesen megkeresett, de az is csak hülyítés volt. Találkoztunk, de utána nem beszéltünk. (…) Az X-Faktor óta olyanok is megkerestek, akik azt állítják, a rokonaim, de életemben nem hallottam róluk. Apám felesége vagy barátnője is keresett, mondta, hogy beszélnem kéne vele, mert mégiscsak az apám. Én annyit írtam, hogy nekem nincs apám és letiltottam” – mondta Kevin, majd leszögezte, soha többet nem akar találkozni az apjával. Kiderült, hogy nem csak őt, de a három testvérét is elhagyta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top