nlc.hu
TV-sztárok

Peren kívül egyezett meg Amber Heard és Johnny Depp

Peren kívül egyezett meg Amber Heard és Johnny Depp

A két egykori házastárs egészen bizarr dolgokkal vádolta egymást abban a perben, amit óriási figyelem övezett világszerte.
Amber Heard

Johnny Depp és Amber Heard olyan dolgokat teregettek ki közös múltjukból a bíróságon, amikről nem biztos, hogy mindannyian tudni akartunk.

A perben, amit hatalmas médiafigyelem övezett, a bíróság mindkettejüket „elmeszelte”, ahogy azt friss cikkében írja a Telex, a fontosabb vádpontokban azonban a színész nyert, így ő jogosult a magasabb kártérítési összegre is.

Igaz, hogy a tárgyalás még nyáron véget ért, kisebb bírósági ügyek még folyamatban voltak a pár tagjai között. A jogi hercehurca most azonban fontos állomáshoz érkezett: a két ügyvédcsapat peren kívüli megegyezéssel zárta le a becsületsértési-rágalmazási szálat.

A megállapodás értelmében Amber Heard, aki még mindig szereti az exét, 1 millió dollárt fizet Deppnek, ám nem vallja magát bűnösnek és a továbbiakban azt mond az egész üggyel kapcsolatban, amit csak akar. A hat éve tartó, párkapcsolati erőszak vádjával induló jogi csata tehát Depp győzelmével zárult. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top