nlc.hu
Aktuális

Johnny Depp megszólalt a peréről

Johnny Depp az „emberiség leghülyébb dolgának” tartja a perét Amber Hearddel

Johnny Depp végre elárulta, mit gondol valójában az Amber Hearddel való hangos, botrányos peréről, ami mindkettejük karrierjére árnyékot vetett.

Johnny Depp épp Magyarországon forgatja az Amedeo Modiglianiról szóló második rendezését, emellett a mai naptól a mozik műsorára került legújabb filmje, a Jeanne du Barry – A szerető. De még nem szenvedünk Johnny Depp-túltengésben, ezért a napunkba simán belefér a Népszava vele készült interjúja is. Főleg azért, mert meglepő őszinteséggel beszélt a színész például arról az óriási cirkuszról, ami meghatározta az elmúlt időszakát. Igen, az Amber Hearddel való peréről van szó.

Úgy érezte, ennek hatására pária lett, „az új Charles Manson”, pedig szerinte

„ez az egész botrány volt az egyik leghülyébb dolog, ami valaha történt az emberiség létezése alatt”.

„Ezekből a szemgolyókból láthatja, nevetséges volt, értelmetlen volt, végül persze fájdalmas volt egy csomó ember számára, akik azt gondolták, hogy ez valami frankó dolog” – magyarázta. Hozzátette, hogy az egész azért robbant ki, mert Amber Heard „mondott egy mondatot, megvádolt valakit valamivel, ami nem is létezett, és az időzítés miatt nagy mennyiségű sajtót kapott. El kellett viselnem.” Annak viszont örül, hogy elmondhatta, amit „el kellett mondania”.

Johnny Depp Amber Heard

Fotó: Jason Merritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ugyanakkor, bármennyire is azt állítja, hogy neki nincs szüksége „visszatérésre”, mert nem ment sehova, azért be kell látnunk, a per erősen árnyékot vetett a karrierjére. De nemcsak Deppére: Amber Heard is hasonlóan járt. A Variety értesülései szerint ugyanis Jason Momoa ki akarta rúgatni a színésznőt a közös projektjük, az Aquaman második részéből. Mindez Heard terapeutájának nyilvánosságra került jegyzeteiből derült ki. Ahogy az is, hogy a színésznő arra panaszkodott, hogy Momoa részegen, Johnny Deppnek öltözve jelent meg a forgatáson – nyilván azért, hogy Heardön gúnyolódjon.

Az Aquamant gyártó DC szóvivője szerint azonban szó sem volt ilyesmiről,Jason Momoa minden alkalommal professzionálisan viselkedett” a forgatáson. Egy informátor pedig megjegyezte: nem Johnny Depp-jelmezt viselt a színész, mindenki tudja, hogy „bohém stílusban öltözködik”.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top