nlc.hu
TV-sztárok

Dárdai Blanka magánélete

Dárdai Blanka: „az emberek alapvetően rosszindulatúak”

Dárdai Blanka, azaz Brenka az X-Faktor kilencedik évadában tűnt fel, és azóta igencsak megoszlik az emberek véleménye róla.

Dárdai Blanka megtörte a csendet, és a Glamournak adott interjújában beszélt többek közt a zenei karrierjéről, példaképeiről, az őt ért előítéletekről és arról, miként éli meg azt, hogy rengeteg kritikát kap a magánéletével kapcsolatban.

“Az utóbbi években megszoktam, hogy általában a szakmai sikereimre kíváncsiak az emberek, az elmúlt félévben viszont minden felborult. Ez egy olyan helyzet, amire nem lehet előre felkészülni….Nem egyszerű feldolgoznom lelkileg, hogy sokan összekeverik a valóságot és a pletykát, mindenfélét állítanak, nekem pedig nincs lehetőségem megvédeni magamat. Néha elkap a gépszíj, rámtör egy-egy őszinteségi roham, valószínű a nagy igazságérzetem miatt – ilyenkor úgy érzem, azzal tudom magam a legjobban megvédeni, ha megszólalok, de aztán mindig rájövök, hogy jobban járok, ha csendben maradok” – mondta Blanka.

Dárdai Blanka magánéletéről beszélt

Fotó: Réthly Dávid/fotocentral)

“A tehetségkutató ideje alatt volt időm megerősödni, megtanultam, hogy az emberek alapvetően rosszindulatúak, sokszor szőnek pletykákat, de szerencsére semmi sem tart örökké. Bízom benne, hogy eljön majd az a pillanat, amikor nem az én életem lesz terítéken. Nem akarom, hogy a magánéletem miatt kerüljek a figyelem középpontjába, sokkal jobban díjaznám, ha a zeném és az elért sikereim miatt érdeklődnének irántam”- mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top