nlc.hu
TV-sztárok

Lendvai Miklós temetése

Ma délután kísérik utolsó útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt Lendvai Miklóst

Nyilvános a temetés.

2023. február 20-án hunyt el Lendvai Miklós, 23-szoros magyar válogatott labdarúgó. Az egész futballtársadalmat megrázta az öt gyermeket nevelő édesapa halála – később kiderült, hogy önkezével vetett véget az életének. Az édesapja két héttel a halála után nyilatkozott a fiáról.

Lendvai Miklós

Fotó: Balaicz Zoltán Facebook-oldala

Aznap a munkatársai hoztak nekünk bútorokat, lepakolták őket, mi pedig kérdeztük, hol van Miki. Azt mondták, nem tudják, nem vette föl a telefont, az autója pedig otthon van. Ezért elmentek a lakására, aztán kicsivel később a feleségemmel mi is, mert éreztem, mennünk kell, meg kell néznünk, mi van vele. Végül a kollégái találtak rá. Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább… Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?” – mondta akkor idősebb Lendvai Miklós.

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere – aki a halálhírt is megosztotta – nemrég osztott meg egy bejegyzést, amelyből kiderül, hogy ma temetik az egykori sportolót. „Ma délután kettő órakor kísérjük utolsó útjára az Új temetőben Lendvai Miklóst, szeretett klubunk, a ZTE FC korábbi kiváló játékosát és edzőjét. Köszönünk mindent! Soha nem felejtünk el, Miki!” – írja a politikus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top