nlc.hu
Család

Lendvai Miklós édesapja megtörten nyilatkozott

Lendvai Miklós édesapja: „Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább”

A tragédia letaglózta a családot, nem találnak megnyugvásra.

Lendvai Miklós korábbi válogatott labdarúgó 47 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Azóta kiderült, hogy önkezével vetett véget az életének, bár semmi jele nem volt annak, hogy erre készül. Miután nem ment dolgozni, a kollégái a lakásához siettek, ők találtak rá a holttestére.

Lendvai Miklós

Fotó: Facebook

„Aznap a munkatársai hoztak nekünk bútorokat, lepakolták őket, mi pedig kérdeztük, hol van Miki. Azt mondták, nem tudják, nem vette föl a telefont, az autója pedig otthon van. Ezért elmentek a lakására, aztán kicsivel később a feleségemmel mi is, mert éreztem, mennünk kell, meg kell néznünk, mi van vele. Végül a kollégái találtak rá. Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább… Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?” – emlékezett vissza a fájdalmas napra az édesapja, idősebb Lendvai Miklós. Hozzátette, a tragédia teljesen letaglózta a családot.

„Amióta Miki meghalt, nincs megnyugvásunk. Azt, amin most a feleségemmel, a lányommal, a családunkkal keresztülmegyünk, nem lehet szavakkal leírni, csak érezni. Nagyon hiányzik nekünk, és persze a gyerekeknek. Nem tudom, hogyan tovább, csak abban vagyok biztos, hogy ugyanúgy megmaradunk nagyszülőknek. Nem tudom túltenni magamat azon, hogy a szeretett, drága gyermekünk itt hagyott minket, aludni is alig bírunk. Annyira hiány­zik, mindig csak az ajtót nézzük, remélve, hogy feltűnik, és szól, anya, főzz egy kávét!” – mondta a Sportalnak a gyászoló apa, végül megköszönte a sok ismerősnek és futball szurkolónak, hogy ilyen méltó módon emlékeztek meg a fiukról.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top