nlc.hu
TV-sztárok

Kamarás Norbi és Kármán Odett új műsorban szerepel

Kamarás Norbi és Kármán Odette elárulták, mivel kapcsolódnak ki

A páros hétköznap esténként ezen a héten a VIASAT3 kulináris krimijében tűnik fel.

A Troll a konyhában második évadában Kármán Odette és Kamarás Norbi is szorgoskodnak a VIASAT3 konyhájában. A műsor apropóján a forgatáson szerzett tapasztalatokról és élményekről, valamint a házfelújítás projektről kérdeztük őket.

Hogyan fogadtátok a VIASAT3 felkérését? Tudtátok, hogy mire vállalkoztok? 

Norbi: Terveztük, hogy megnézzük az előző évadot, de végül a spontánság mellett döntöttünk. Szerintem az őszinte reakció mindig jobban sül el, mintha már hetekkel korábban rákészülök, hogy mit hogyan fogok csinálni vagy mondani és ez érződik a képernyőn keresztül is. Én hiszek a rögtönzés erejében.

Odette: Én nem vagyok annyira spontán, mint Norbi. Ugyan én is imádom ezeket a helyzeteket, de én inkább biztonsági játékos vagyok. Jobban érzem magam, ha tudom, hogy hova megyek és mit fogok csinálni, de végül én is azt választottam, hogy a helyszínen tudom meg, hogy mi lesz a feladat. Annyit azért tudtam, hogy főzni kell majd és úgy voltam vele, hogy akkor nagy baj nem lehet, hiszen főzni tudok, a többi pedig meglepetés lesz.

Kármán Odette és Kamarás Norbi

Kármán Odette és Kamarás Norbi (Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori)

Hogy jöttetek ki a többi versenyzővel, milyen volt a közös munka, a hangulat a forgatáson?

Odette: Nekem ez volt az első olyan forgatás, ahol mindenkivel jól kijöttem, szuper volt a csapat és mindenkivel lehetett hülyéskedni. Nagyon jól éreztem magam a forgatási napok közben, izgalmas élmény volt.

Norbi: Én is azt gondolom, hogy hihetetlen jó volt a kémia a csapatban, mindenki beszélgetett mindenkivel, nem volt senki, aki kilógott volna a sorból. Ritka az ilyen jó hangulat egy forgatáson, most minden klappolt és kamerák mögött is nagyon jól teltek a napjaink.

Mit gondoltok, mire kell odafigyelnie egy jó trollnak, hogy elkerülje a lebukást? 

Odette: Szerintem akkor jó egy troll, ha magabiztos, nem feltűnő és magától értetődően, szinte rutinból teszi a dolgát. Az nekem mindig gyanús, ha valaki sokat kérdez, de az sem jobb, ha valaki túl csendes. Nekem egyébként nagyon jól ment a nyomozás.

Norbi: Egyetértek, semleges állapotban kell maradni végig, mert a visszafogottság és a harsányság egyaránt gyanús lehet egy trollnál.

Kamarás Norbi

Kamarás Norbi (Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori)

Vissza szoktátok nézni a szerepléseiteket? Nem lesz ez másképp a Troll a konyhában esetén sem?

Odette: Ó, hát én alig vártam, hogy leüljünk a tévé elé, az összes adást nézzük, mert izgalmas kihívás volt, amit nagyon szerettünk.

Norbi: Nagyon vártuk, hogy nézhessük, mert a tv előtt ülve ugyanazt a jó hangulatot és érzéseket éljük át újra most estkénként, mint a forgatáson.

Úgy tudjuk nagy projektbe vágtátok a fejszéteket, hogy halad a házfelújítás Abasáron?

Norbi: Hát ezzel foglalkozunk reggeltől estig, most is épp színkártyák lebegnek a szemem előtt.

Odette: Hát még nekem! Pont most válogattuk ki a belső terek színeit. Norbi teljesen átadta nekem berendezést, megbízik bennem. Egy-egy merészebb ötleteknél, azért kikérem a véleményét, de többségében tetszenek neki.

Kármán Odette

Kármán Odette (Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori)

És hogy látjátok, mikor költöztök vissza Budapestre?

Norbi: Nagyon szeretünk Pesten lenni és munkánk is odaköt minket, de egyébként mindketten vidékről származunk. Nekem hiányzott a nyugodt környezet, hiszen már 10 éve a fővárosban élek, úgyhogy szerencsésnek érzem magunkat, hogy felújíthatjuk a kisházat. Később, amikor sok lesz a nyüzsi, a munka ide tudunk majd visszavonulni, hogy kicsit kieresszük a gőzt. Mesebeli a táj, gyönyörű a kilátás és lesz egy nagy teraszunk is. Az, hogy a ház milyen szerepet tölt majd be az életünkben, akkor fog eldőlni, amikor már kész lesz. Meglátjuk, hogy az abasári házban vagy a pesti lakásban töltünk majd több időt, lehet, hogy felváltva leszünk itt is ott is.

Odette: Egyébként pont most mondtam, Norbinak, hogy eddig nem rajtunk múlt, hogy milyen tempóban haladunk, de most jön majd a mi a feladatunk – a berendezés. Úgyhogy én még messze látom a végét, hiszen számunkra most kezdődik a neheze.

Norbi: Abból a szempontból viszont látjuk már a végét, hogy a generálkivitelező lassan – maximum egy hónap múlva – átadja a kulcsokat, mi pedig elkezdhetjük berendezni a házat, megszépíteni a kertet.

Marad azért szabadidőtök, hogyan tudtok kikapcsolódni ennyi feladat mellett?

Norbi: Nagyon kevés szabadidőnk van, nekem minden gondolatom az építkezés körül forog és az állandó forgatások mellett nagyon kemény volt. Most már kicsit fellélegezhetek és tudok fókuszálni az építkezésre. Ha van egy-egy szabad esténk vagy délutánunk, akkor felmegyünk a Mátrába egy szállodába, ahova szauna szeánszokra járunk. Ez egy vezetett, zenés negyedóra, amikor a szaunamester szabályozza az illatokat és a hőmérsékletet. Utána kimegyünk a szabadba vagy a merülőmedencében hűtjük le magunkat és ha ezt kétszer megcsináljuk egy este, akkor tényleg ki tudunk kapcsolni.

Odett: A szaunázás számomra is fontos kikapcsolódás lett, már én is igénylem. Bár nekem azért jóval több időm van, mint Norbinak, hiszen ő most nagyon elfoglalt, de bízom benne, hogy ez mostanában változik. Jön a tavasz, a jó idő és végre a kisházra tudunk majd koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top