nlc.hu
TV-sztárok

Újra megnősült Varga Balázs

Alighogy elvált, újra megnősült a Drága örökösök sztárja, Varga Balázs

Már a családalapítást tervezgeti az újdonsült házaspár.

Titokban összeházasodott február 3-án a szerelmével, Zsófival a tavaly elvált Varga Balázs. A Drága örökösök című sorozat Horváth Józsija idén januárban jegyezte el kedvesét, és mivel teljesen biztos volt benne, hogy megtalálta benne élete párját, a házasságkötéssel sem várt sokáig. 

Varga Balázs,

Varga Balázs és második felesége, Zsófi – Forrás: Story magazin – címlap

„Az esküvőnk is olyan gyönyörű és kalandos volt, mint az életünk. Nem szerettünk volna nagy csinnadrattát, csak egy szűk körű kis ceremóniát a családdal és a tanúkkal. (…) Maga a szertartás gyönyörűen sikerült. A 2 és fél éves kislányom, Zoé hozta be a gyűrűinket. Ahogy vonult be a meseszép kis ruhájában, a hosszú kis hajával, elsírtam magam a meghatottságtól. (…) Azóta már az új otthonunkba is beköltöztünk és a családalapítást tervezgetjük” – mesélte a Story magazinnak a színész, hozzátéve: ugyan nem volt zökkenőmentes számukra a nagy nap – utalva arra, hogy alig találta meg az ünneplő cipőjét, éppen aznap tört ki a hóvihar, valamint pont az utolsó pillanatban tudták csak átadni a ceremóniához kiválasztott zenéket –, de nekik így volt tökéletes.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top