nlc.hu
TV-sztárok
Érkezik az Activity az RTL-n

Újabb nagy dobásra készül az RTL – Érkezik az Activity

A forgatások már zajlanak.

Magyarország egyik legnépszerűbb és a hazai kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó társasjátéka, az Activity hamarosan látható lesz az RTL-en! A legendás vetélkedőben a hazai hírességek, humoristák, képernyősök és influenszerek legjava méri össze tudását és teszi próbára a nézők rekeszizmait.

RTL logóA fergeteges hangulatra garancia, hogy a műsort a Showder Klub csapata készíti Kovács Kristóf producer vezetésével, ráadásul ugyanazzal a stábbal, amely a korábban sikerrel futó szériát is gyártotta. A vadonatúj adásokban a párok 5 millió forintért küzdenek, a játékokat az alap Activity ihlette, de a produkció mindegyiket megfűszerezte némi őrülettel, nem kevés házibuli-hangulattal és nem utolsósorban rengeteg humorral!

Az Activity most először lesz látható az RTL képernyőjén. A forgatások már zajlanak.

Korábban Extrém Activity címen hat évadot futott a TV2-n, majd 2016-ban ismét műsorra tűzték, akkor egészen 2019-ig volt a képernyőn a konkurens csatornánál. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top