nlc.hu
TV-sztárok

Susan Boyle agyvérzése

Susan Boyle teljesen összeomlott az agyvérzése után

Susan Boyle visszatérése a Britain's Get Talent döntőjébe rá jellemzően visszafogottan zajlott: Boyle elárulta, hogy 2022-ben agyvérzést kapott.

A 62 éves énekesnő túl szerény volt ahhoz, hogy megemlítse, hogy valójában csodával határos módon felépült az agyvérzés után, ami miatt érthetetlenül beszélt. Susan Boyle-nak meg kellett tanulnia újra tisztán beszélni, és intenzív énekoktatáson is részt kellett vennie, hogy énekelni tudjon.

Susan Boyle több mint egy évet töltött azzal, hogy folyamatosan dolgozott mindkettőn, miután az arcának egyik oldala szinte teljesen lebénult és elmosódott a beszéde is. Az információk szerint tavaly áprilisban, az agyvérzés előestéjén még tökéletesen egészségesnek tűnt.

Susan Boyle (Forrás: Getty Images)

Susan Boyle (Forrás: Getty Images)

Aznap este a személyi asszisztense, Geraldine a szokásos módon búcsúzott tőle az otthonában, másnap reggel azonban kiderült, hogy az énekesnő éjjel agyvérzést kapott. Félő volt, hogy a stroke miatt Boyle, aki karrierje során mintegy 25 millió albumot adott el, talán soha többé nem énekelhet. „Mindig is csak énekelni akart, és ekkor már meg volt győződve arról, hogy a karrierjének vége. Teljesen összeomlott, nagyon feldúlt volt” – nyilatkozta Boyle egy közeli ismerőse.

Miután Susan Boyle kikerült a kórházból, felfogadott egy magánlogopédust, akihez hetente többször jár azóta is. Egy agyvérzés után általában fokozottan fennáll a kockázata egy másodiknak, ami azt jelenti, hogy a menedzsmentjének nagyon óvatosnak kell lennie a fellépések ütemezésével. Boyle azt tervezte, hogy turnéra indul – utoljára 2020 márciusában, közvetlenül a lezárás előtt volt –, bár erre valószínűleg 2024-ig nem kerül sor.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top