nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté visszatér a képernyőre

Járai Máté 4 év után újra sorozatban szerepel: meleg stylistot fog alakítani

A színész nagyon élvezte az új szerepet.

Járai Máté négy év kihagyás után, újra sorozatban forgatott. A népszerű színész a Marsra magyar online dokukomédia legújabb részében tűnik fel, ahol egy szókimondó stylistot alakít.

Járai Máté

Fotó: Marsra magyar

A rendkívül sikeres szitkomban a Hajnal Vasad Kft. ügyvezetője kínos helyzetbe keveredik, mikor félmeztelen fotóját véletlenül kétezer ügyfélnek, köztük a NASA-nak is elküldik. A kollégák mentőötletként kitalálják, hogy készítenének egy erotikus naptárt, amin ők maguk szerepelnek. Szakértő segítségként felkérik Tünde Andor stylistot, akit Járai Máté alakít,  hogy alakítsa át őket szexis munkásokká.   

„Legutoljára a 200 első randi sorozatban játszottam. Nagyon szerettem, de a rengeteg színházi munkám mellett nagyon megterhelő volt a sok forgatási nap. Azóta jobban figyelek arra, hogy ne zsigereljem ki magamat. Nagyon örültem, mikor megkerestek, hogy a Marsra magyar egyik epizódban szerepeljek. Erre a munkára nagy örömmel mondtam igent. A sorozat rendezője és egyik írója, Végh Zsolt régi kollégám, nagyon kedvelem.  Ő találta ki, hogy én alakítsam Tünde Andort. Sokszor játszom homoszexuális karaktereket, így egyáltalán nem lepett meg, hogy most is egy meleg stylist szerepére kértek fel. Nagyon jól van megírva a sorozat, a színészek is csodálatosak benne. Élmény volt az  egynapos forgatás. Remélem, hogy sokan megnézik a Marsra magyart, mert fontos lenne, hogy online is fogyasszanak ilyen tartalmakat az emberek, ez nagy lehetőség lenne a színészeknek” – mondta Járai Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top