nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté életmódot váltott

Járai Máté kipattintotta magát: „Volt egy lelki megzuhanásom, és éreztem, hogy a testem kibéleli magát”

Nagyon jó úton halad.

Járai Máté mögött egészen zűrös hónapok állnak. Ritkán látni, hogy a színész arca nem ragyog a mosolytól, még akkor is, amikor megviselte, hogy az RTL Reggelitől búcsút kellett intenie, vagy a pandémia időszakában, ahogy a legtöbb színésznek, neki is kevesebb volt a munkája. 

Járai Máté

Fotó: Trenka Attila

Ám eddig mindig azt láttuk, hogy mindenhonnan képes volt felállni, és új lehetőségeket megragadni. Ráadásul, a Story magazinnak elárulta, egy ideje komoly munkát fektet a testébe is, ugyanis a Covid alatt kicsit elpuhult. 

Egy ideig tipikus ropialkat voltam, nem tudtam hízni, és a családomban sem volt senki elhízva. Aztán a pandémia idején volt egy lelki megzuhanásom, és éreztem, hogy a testem kibéleli magát. Kíra ápolta a lelkemet, de a kilók csak jöttek, ebben nyilvánvalóan az életkorom is szerepet játszik – mesélte a színész, aki feleségével együtt lépett a változás útjára. – Elhúztuk a nappaliban a bútorokat, és együtt tornáztunk. Izgalmas időszak volt, és szerintem sokkal jobb, ha van társ a mozgáshoz, ugyanígy a diétához is. Sokszor nekiugrottunk már annak, hogy összekapjuk magunkat, de csak ideig-óráig sikerült tartanunk az eredményt. Most azonban mindketten komolyan sportolunk és diétázunk. Kíra elképesztően jól csinálja, és én is fogytam már hat-hét kilót. Még kettőt szeretnék, azután pedig jöhet az izmosítás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top