nlc.hu
TV-sztárok

Járai Kíra a családalapításról

Járai Kíra bevallotta, ezért nem szeretne gyereket: „Úgy gondoltam, ehhez talán kevés vagyok”

Közösen hozták meg a döntést.

Járai Máté és Járai Kíra lassan 20 éve élnek boldog házasságban, melyről sosem titkolták, nyitott kapcsolat. Máté őszintén vállalta mindig is biszexualitását, ahogyan azt is, hogy csak férfiakkal lépett félre. Feleségét ez egyáltalán nem zavarja, sőt, mint mondja, izgatja is a gondolat, hogy párja más férfiakkal van. 

Járai Kíra és Járai Máté

Fotó: Instagram

Bár sokan ítélkezően tekintenek a házasságukra, az idő őket igazolja, hiszen remekül megvannak, nem olyan régen pedig boldogan újságolták, új közös házat is vettek. A színész felesége többször beszélt már róla, nem tudják még biztosan, szeretnének-e közös gyermeket, és abban sem biztos, hogy ő maga jó anyuka lenne. Máté viszont úgy érzi, belőle jó apuka válhatna. „Nagyon jó apa lennék valószínűleg, de az is egy feszültségforrás lenne saját magammal szemben, hogy vajon elég jó apa vagyok-e? Nem is a megcsinálással van a baj, hanem azzal a felelősségtudattal, hogy semminek nem tudok nekimenni úgy, hogy majd lesz, ahogy lesz, hanem ezt is túlságosan megtervezem, hogy mindennek legyen meg a helye, és még nincs meg” nyilatkozta két évvel ezelőtt a színész.

A döntés végül megszületett, amiről Kíra egy nagyon őszinte videót osztott meg Instagram-oldalán. 

Tudatosan úgy döntöttünk, nem vállalunk gyereket. Szerintem az élet egyik legnagyobb feladata és kihívása jó szülőnek lenni, nem egyszerűen szülőnek. Én úgy gondoltam, ehhez talán kevés vagyok. Igazából a húszas éveimben volt ez állandóan kérdés, szinte rögtön a második kérdés, amit egyébként nem is értek, mert ez egy annyira intim dolog, hogy akarsz-e gyereket… Biztos, hogy nagyon sok mindent és egy másfajta szeretetet hagyok ki, de azok, akik vállalnak gyereket, szintén kihagynak valamit. Számomra a család olyan emberek közössége, akik szeretik egymást, akik törődnek egymással, mindenben számíthatnak egymásra” – fogalmazott Járai Kíra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top