nlc.hu
TV-sztárok

Eladóvá vált Britney Spears otthona

Fotók Britney Spears eddig nem látott családi otthonáról

Az új tulajdonos számos gyermekkori emléket kap majd a házzal együtt.

Néhány nappal ezelőtt eladóvá vált Britney Spears gyermekkori otthona, és az időzítés tökéletes, hiszen az énekesnő The Woman In Me című önéletrajzi könyvével vannak most tele a hírek. A 213 négyzetméteres ház a Louisiana állambéli Kentwoodban található, három hálószobával, valamint két nagyobb és két kisebb fürdőszobával. Az ára 1,2 millió dollár, azaz körülbelül 431 millió forint.

És ezért az összegért az új tulajdonos nemcsak az ingatlant kapja meg: a házzal együtt számos felbecsülhetetlen értékű tárgy is az övé lesz, például Britney Spears gyermekkori rajzai, a babaként hordott lábbelije, valamint azok a fotók és a bútorok is, amelyek szintén a Spears család tulajdonában voltak.

Ebben a házban élt gyermekkorában Britney Spears
Megnézem
Összes kép (9)

Az énekesnő egyébként nem Kentwoodban, hanem a Mississippi állambeli McCombban született, de gyermekkorát már Louisianában töltötte.  Mindössze hároméves volt, amikor beíratták az egyik helyi tánciskolába, ahol hamar felfigyeltek a tehetséges kislányra. Öt évvel később édesanyjával Atlantába utaztak, a Mickey Mouse Club meghallgatására, és akkor ugyan túl fiatalnak találták, később mégis szerepet kapott a műsorban, amiben egyébként olyan hírességek próbálgatták még a szárnyaikat, mint Christina Aguilera, Justin Timberlake, Ryan Gosling és Keri Russell. 

Britney Spears

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Nemrég lett eladó Robin Williams egykori otthona is. Átszámolva kilencmilliárd forintért árulják azt a San Franciscó-i házat, amit a színész és akkori felesége, Marsha Garces Williams vásárolt még 1991-ben. „Gyönyörű, boldog otthon volt. Sok fantasztikus évet töltöttünk itt” – nyilatkozta Marsha Williams, aki úgy döntött, mivel már gyermekeik felnőttek, ideje egy kisebb házba költözni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top