nlc.hu
TV-sztárok
Tóth Gabi új párja

Tóth Gabi szerelmes videót tett közzé új párjával – Így simulnak össze a színpadon

Az énekesnő merész lépésre szánta el magát.

Tóth Gabi az Instagram-oldalán tett közzé egy sejtelmes videót arról, hogy vasárnap a Sztárban Sztár leszek! adásában előadja az új dalát. Majd nem sokkal később jött a csavar: a TV2 reklámjában már azt lehetett hallani, hogy mindezt egy szerelmes tánc keretében teszi, méghozzá új párja, Papp Máté Bence kíséretében. A rövid videó alapján a páros mezőségi táncokat is előad majd, ami nem idegen Gabi számára, hiszen évekig néptáncolt. 

Íme a rövid beharangozó: 

A videón jól látszik az is, hogy a páros összesimulva, egymást támogatva adja elő a produkciót. A kommentelők természetesen már megjegyezték, hogy érdekesnek tartják az összefüggést, miszerint míg Gabi vasárnap lép színpadra egy táncos számmal, addig exe, Krausz Gábor szombaton teszi mindezt. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Trenka Attila)

A napokban beszélt először új kedveséről

Tóth Gabi pár napja a Tények Plusznak adott egy interjút, melyben elmondta, hogy most nagyon boldog.

„Olyan szerető közegbe megyek haza, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és szellemi partner, egy olyan kapcsolódás, amit senki nem lát. És én ezért nagyon hálás vagyok” – nyilatkozta az énekesnő, majd beszélt arról is, hogyan élte meg az elmúlt időszak történéseit.

„A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs. Mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha mi kapcsolatban maradtunk volna” – mondta a műsorban.

A hétvégi Sztárban Sztár leszek! élő show-ja ezúttal a szokásostól eltérően később, 20:00-tól kezdődik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top