nlc.hu
TV-sztárok

Ez a páros esett ki a Dancing with the Stars 4. negyedik élő showjában

„Értem az edzőket, akik kifakadnak mérkőzés után” – többször is elérzékenyült Csuti, miután kiesett a Dancing with the Starsból

Nem hozott nekik szerencsét a Tarzan című rajzfilm zenéje.

A Dancing with the Stars új évadának negyedik élő showjában hét páros mérhette össze tánctudását, az este témája pedig nem volt más, mint a Disney rajzfilmek, pontosabban egy betétdalra kellett megalkotni a koreográfiájukat, írja a Blikk. 

Radics Gigi és Baranya Dávid A kis hableány egyik betétdalára táncolt, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes Mulan-koreográfiát adott elő, T. Danny és Lissák Laura az Aladdin című rajzfilmet keltette életre a táncparketten, Szabó András Csuti és Tóth Katica a Tarzant választotta, Krausz Gábor és Mikes Anna A szépség és a szörnyeteg dalára adták elő produkciójukat, Király Linda és Suti András táncát a Herkules ihlette, Marics Peti és Stana Alexandra pedig Coco című animációs filmből ismert dalra táncolt.

Miután összesítették a zsűri pontszámait és a közönség szavazatait, Szabó András Csuti és Tóth Katica, Király Linda és Suti András, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid került veszélyzónába. A zsűri végül Radics Gigi és Baranya Dávid párosát mentette meg, és

a műsorból végül Szabó András Csuti és Tóth Katica távozott.

„Próbáltunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a ti (a zsűri – a szerk.) szíveteket és a nézők szívét is elnyerjük, de ez a csodálatos utazás nekünk eddig tartott. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki szurkolt nekünk, azt a sok szeretetet, amit kaptunk”

mondta közvetlenül kiesése után Csuti, aki azt is elárulta, nagyon bízik abban, hogy azok a kapcsolatok, amik a műsor alatt születtek, továbbra is fenn tudnak maradni, és természetesen külön köszönetet mondott táncpartnerének.

Szabó András Csuti és Tóth Katica

Szabó András Csuti és Tóth Katica (Fotó: TV2)

Miután levonultak a színpadról és szusszantak egy kicsit, azt nyilatkozta, nem gondolta, hogy ennyi mindent fog neki adni a műsor, vagy hogy milyen lesz egy vadidegen emberrel együtt tölteni naponta 4-5 órát.

Hozzátette, ugyan táncpartnerével nagyon szerettek volna elmenni a végig, nem éli meg kudarcként, hogy kiestek, és helyzettől, nemtől függetlenül mindenkinek olyan társat kíván, mint amilyen Tóth Katica volt.

„A világ egyik legboldogabb embere vagyok, hogy a gyerekeim láthattak táncolni, több alkalmuk is volt élőben végignézni” – érzékenyült el Csuti, aki megjegyezte azt is, most megérti azokat az edzőket, akik kifakadnak egy mérkőzés után, és eltiltják őket örökre, hiszen ez egy érzelmileg nagyon felfokozott állapot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top