nlc.hu
TV-sztárok

A Város Királynői: Paulina mama és Zsuzsi vitája

A Város Királynői: elmérgesedik a vita, Paulina mama belöki Zsuzsit a medencében – videó

Egyre durvul a cicaharc a luxuskörülmények között élő hölgyek között.

A Város Királynői legutóbbi adásában az exmodell Mónika és görög párja, Dino meghívására Athénba utazott a társaság. Laura nem tudott a többiekkel tartani, ugyanis modelleket castingolt a közelgő divatbemutatójára. Zsuzsi még Budapesten megpróbálta elsimítani a konfliktust (amit még mindig az generált, hogy megszólta a fiatalabbik Paulinát, amiért menyecskeruhában jött a barátnőjük szülinapjára) Paulináékkal, azonban úgy összevesztek, hogy Paulina mama nem volt hajlandó Athénba utazni. 

Zsuzsi és Paulina mama,

Zsuzsi (b) és Paulina mama (j) képtelen dűlőre jutni – Fotó: Sajtóklub

Mónika nagyon csalódott lett a lemondások miatt, ugyanis nagyon készült a bulira. Arra azonban senki nem számított, hogy a Zsuzsi és Paulina közötti viszály Athénban is folytatódik, és odáig fajul, hogy Zsuzsi mindenki előtt egy pohár pezsgővel nyakon önti Paulinát, aki telefonon elpanaszolta az édesanyjának, hogyan viselkedtek vele. Ezen Paulina mama annyira kiakadt, hogy azonnal repülőre ült, hogy személyesen rendezze a nézeteltérést. 

Mint a hétfői adás előzeteséből kiderül, megérkezik Athénba a felpaprikázott hangulatú Paulina mama. A festői táj és a jó társaság sem csillapíthatta a társaságban lappangó feszültséget, ami csobbanással végződik: Paulina mama és Zsuzsi vitája annyira elmérgesedik, hogy Paulina mama egyszerű belöki Zsuzsit a medencébe.

Te ordítasz velem!” – kiabált rá Zsuzsira, aki ezután a medencében végzi. “Te köcsög!” – fakadt ki Paulina mama, majd elviharzott a partiról.

“Úristen! Normálisak ezek?!” – hallatszott a háttérből a társaság megrökönyödése. 

Az RTL reality-je amúgy 7 szemtelenül gazdag hölgy mindennapjait mutatja be. A drága ruhákon és luxuslakásokon túl azonban ők is ugyanúgy küzdenek az élet nehézségeivel, hiszen van, amit pénzzel nem lehet megvenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top