nlc.hu
TV-sztárok

Kapás Boglárka bejelentése

Kapás Boglárka nem titkolja tovább: ekkor vonul vissza

Egy Instagram-posztban elrejtve tudatta a hírt.

Telegdy-Kapás Boglárka, születési nevén Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó a közösségi oldalán tett közzé egy félreérthetetlen posztot, mellyel valószínűleg tudatni akarta a hírt, miszerint elérkezett számára a visszavonulás ideje. A 30 éves sportoló korábban már többször beszélt arról, hogy a 2024-es párizsi olimpia lehet ennek az időpontja. „Rövidpályás vb (?), visszavonulásk” – ez szerepel Boglárka Instagramon közölt határidőnaplójában. 

A fotó szerint az úszónőnek tervként szerepel még élete első költözése férjével, Telegdy Ádámmal, valamint részt venni Taylor Swift egyik koncertjén. Kapás Boglárka egyébként 15 évesen jutott ki a 2008-as pekingi olimpiára, a magyar küldöttség legfiatalabb tagjaként, itt 400 gyorson a 29. lett. „Szerintem mindkettőnknek nagyon fontos az úszás és az úszókarrier, de érzem már magunkon, hogy kicsit kitekintgetünk a közös életünk felé. Az, hogy jövőre házasság és építkezés, majd  gyerekek, ez a része ott van, mint egy stabil bázis nekünk”nyilatkozta férje, Telegdy Ádám még 2021-ben.

Kapás Boglárka

Kapás Boglárka (Fotó: Profimedia)

„Mindkettőnk számára mindig is egyértelmű volt, hogy szeretnénk gyerekeket. Azt is tudom, hogy nálam ez a terv majd az úszás után tud megvalósulni, mert ha most szeretnék babát vállalni, akkor legalább egy évet kihagynék, és onnan iszonyú nehéz visszajönni. Mindig úgy képzeltem, hogy ha majd befejezem a pályafutásomat, akkor következik a családalapítás. A párizsi olimpiáig tervezek úszni, bár lehet, hogy még utána is lenne kedvem folytatni. Addigra már 31 éves leszek, és akkor már fontosabb lesz számomra az, hogy gyerekünk legyen. Azt gondolom, hogy akkor nyugodt szívvel mondhatom majd, hogy most már úsztam eleget, és valahol meg kell húzni a határt” – mondta Kapás Boglárka a család.hu vele készült 2022-es interjújában arra a kérdésre, hogy élsportolóként mit gondol a gyermekvállalásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top