nlc.hu
TV-sztárok
Reviczky Gábor az okkultizmusról

Reviczky Gábor: „A 37 évesen elhunyt édesanyám megjelent nálunk, a feleségem még beszélt is vele”

Hiszi, hogy csak a test hal meg, a szellem tovább él.

Reviczky Gábor prosztatarákkal küzdött, annak is egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. A 73 éves színész 2022 decemberében kezdett gyanakodni arra, hogy valami nincs rendben. Azóta több kezelésen és egy sorozat kemoterápián kellett részt venni. Decemberben azt mondta, úgy érzi, kigyógyult a rákból, ebben pedig az égiek segítettek neki

Reviczky Gábor

Fotó: Nagy Zoltán

Kint ültem a teraszon és éreztem, hogy körülvesz egy nagyon erős energia. Egy nagyon erős sugárzást éreztem magam körül, és egyszer csak átment színbe is. Egy narancsszínű ív vett körül, és tudtam, hogy meg kell köszönnöm. Egyszer csak megszólalt egy hang, hogy ‘Meggyógyultál!’. Teljesen meg voltam döbbenve.  És azt mondta, hogy Thot vagyok” – mesélte akkor a színész, aki most a Meglepetés magazinnak adott interjújában fejtette ki, nem tréfált, kifejezetten spirituális személynek tartja magát. Mint mondja, nem olyan régen felesége és ő is találkozott elhunyt édesanyjával. 

Krisztina nyitott az okkultizmusra, és jó ideje már engem is érdekel ez a téma. Hiszem, hogy csak a test hal meg, a szellem örökké él. Most először fordult velem elő, hogy a 37 évesen elhunyt édesanyám is megjelent nálunk a nappaliban. A feleségemnek még beszélni is sikerült vele. Olyan csillagkapu volt aznap nálunk, több családtagunk leérkezett közénk. Rendkívüli dolognak tartom, hogy részese lehettem egy ilyen természetfeletti jelenségnek

 – fogalmazott a színész, majd ezt követően az elmúlásról is beszélt. „A korábban Indiából kikért pálmalevelemből az olvasható ki, hogy 79 éves koromig élek. Hiszem is, meg nem is. Nem foglalkozom az elmúlással, hiszen csak a test hal meg, a szellem tovább él.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top