nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik szellemekkel találkoztak

Reviczky Gábor: „Sokáig egy olyan házban laktam, ahol egy szellem is élt”

Hátborzongató történetek.

Rengeteg ember hisz a halál utáni életben és a szellemekben, ezek alól a sztárok sem kivételek. A story.hu-nak meséltek páran, milyen élményeik voltak, amikor valami földöntúlival találkoztak. 

Reviczky Gábor

Reviczky Gábor (Fotó: Nagy Zoltán)

Reviczky Gábort egy ismeretlen kísértette: „Sokáig egy olyan házban laktam, ahol egy szellem is élt. A ház egy beteg asszonyé volt, aki ott is halt meg, egy sarokban, a kemence mellett, az volt a kedvenc fekvőhelye. Éppen, ahol érzékeltem őt. Ő járt vissza évekkel később is.”

Balázs Klári rokonának a jelenlétét érezte sokáig: „Két nappal azután, hogy elment szegény Rózsika néni, Gyuri nagynénikéje, épp mentem a kád felé, amikor egyszer csak hirtelen magától folyni kezdett a víz! Utána heteken át éreztem, hogy Rózsika velünk van, többször finoman megérintette a vállamat. Tudtam, hogy azt mondja, ezentúl már csak én vagyok Gyurinak, vigyázzak rá.”

Rubint Réka lányán keresztül tapasztalta meg a szellemek jelenlétét: „Egyik este Lara nézett mereven egy pontra, ahol én semmit sem láttam. Azt mondta, ott egy bácsi, majd odalépett, és elkezdte simogatni a levegőt. Hátborzongató élmény volt. Később egy fotón megmutatta, hogy Norbi nevelőapját látta.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top