nlc.hu
TV-sztárok

Janza Kata magánélete

Janza Kata a fiatalabb párja után újra szerelmes

A színésznő boldog párkapcsolatban él.

Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese, Pesák Ádám két évvel ezelőtt szakítottak. Ádám azóta már megtalálta a boldogságot, a hírek szerint pedig Kata is, aki a hot! magazinnak mesélt új kedveséről. Bár a rajongók biztosan kíváncsiak, a híresség nem szeretné felfedni a párja kilétét, a kapcsolatukat nem a nyilvánosság előtt szeretnék megélni. 

Janza Kata

Janza Kata (Fotó: Schumy Csaba)

„Nincs hiányérzetem az életemben. Szerető családban, párkapcsolatban élek. A párommal másképp történnek a dolgok, mint a korábbi kapcsolataimban. Hozzátartozik a szakmai életünkhöz, hogy valamennyit adunk a sajtónak a magánéletünkből. Én ezt régebben megtettem, sőt, egy kicsit túlzásba is vittem, hiszen ha szerelmes az ember, szeretné világgá kürtölni. Ha van valakid, aki társad a mindennapi küzdelmekben, az egy csodálatos dolog. Fontos, hogy nőként támogassák az embert, ebben pedig van hátországom” – nyilatkozta a lapnak az 51 éves Janza Kata. A színésznő azt is elárulta, hogy ötven felett találta meg igazán önmagát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top