Soha nem hallott történet: engedély nélkül házasodott össze Bódi Csabi és felesége

T. D. | 2024. Február 27.
Most szeretné megadni feleségének, amiben korábban nem lehetett része.

Bódi Csabi és felesége, Gina 17 éve élnek boldog házasságban és két gyermeket nevelnek. A mulatós sztártól nem áll távol a romantika. Mindig igyekszik, hogy újra levegye a lábáról a kedvesét. 15. házassági évfordulójukon például ismét térdre ereszkedett Gina előtt és újra megkérte a kezét. Most ismét lagzival készül. 

Fotó: Instagram

„Ginával 17 éve vagyunk házasok. A roma hagyományok szerint 2007. március 22-én vettem feleségül, de volt magyar tradíciók szerinti esküvőnk is, augusztusban. 2011-ben a házassági évfordulónkon újra elvettem őt, amikor Tenerifén voltunk. Az volt az izgalmas az egészben, hogy ő semmiről sem tudott, bár amikor fel kellett vennie a szép ruháját, akkor szerintem már sejtette, hogy készülök valamire. 2016-ban pedig ismét feleségül kértem, és szerencsére akkor is hozzám jött” – mesélte a Borsnak Csabi, majd hozzátette, ezek az esküvők szimbolikus jelentéssel bírnak számukra. Az összetartást, a tiszteletet, a szerelmüket jelképezik, és a közös céljaikat az életben. Ám a népszerű énekes most elárulta, még egy lagzit tervez, amit kifejezetten felesége miatt szeretne megvalósítani. 

Csabi életében először mesélt arról, a kezdetekben annyira szerelmesek voltak, hogy nem bírtak várni, ezért kérdés és engedély nélkül kötötték össze az életüket. Éppen ezért, bár többször is kimondták a boldogító igen, Gina egyszer sem viselhetett fehér ruhát. 

„A 25. házassági évfordulónkon újra feleségül veszem Ginát. Óriási bulit tervezek, úgymond egy új esküvőt. Főleg miatta szeretném ezt megcsinálni, hogy végre ő is felvehesse a hófehér menyasszonyi ruhát. Nálunk, romáknál ugyanis az a hagyomány, hogy csak ártatlan lány lehet fehérben, és bár amikor mi összeházasodtunk, én voltam az első Gina életében, ő mégsem bújhatott esküvői ruhába, mert mi megszöktünk, és a család engedélye nélkül kötöttük össze az életünket − mesélte, majd tisztázta, hogy ez pontosan mit is jelentett az ő esetükben. – Akkoriban egyedül voltam a fiammal, Csabikával, aki akkor volt 4 éves, Gina pedig az utolsó félévét töltötte az iskolában. Tudtam, hogy be kell fejeznie a tanulmányait, de neki fontosabb volt az, hogy a fiamnak az anyukája lehessen, és hogy velem élhesse le az életét. Ezért úgy döntött, hogy magántanuló lesz, és megszökik velem, hogy összeköthessük az életünket. Számomra ennél nagyobb ajándék nincs a világon, hiszen a mi hagyományunk szerint a férjük az elsők és az utolsók egy nő életében.”

Nekünk ez a korona a fejünkön, másoknak lehet, hogy az anyagiak vagy éppen a tárgyi javak… Gina lemondott értem a fehér ruháról, és én szeretném viszonozni neki ezt az önzetlenséget azzal, hogy a 25 éves évfordulónkon felveheti. Még akkor is, ha ezért a romák kinevetnek majd, hiszen valamilyen formában szembemegyünk a hagyománnyal.

Exit mobile version