nlc.hu
TV-sztárok
Fekete Dávid élete teljesen megváltozott a börtön óta

Vége a balszerencse áradásának, Fekete Dávid végre boldog

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid élete teljesen megváltozott a börtön óta. Még a szerelem is rátalált ,és most boldogabb, mint valaha!

Egy éve határozott úgy a bíróság, hogy a házi őrizetben lévő egykori Megasztáros, Fekete Dávid elhagyhatja az otthonát. Azóta pedig sok dolog történt az életében.

(fotó: FotóCentral)

(fotó: FotóCentral)

Fekete Dáviddal a börtön óta számtalan csodás dolog történt, még a szerelem is rátalált. Az egykori énekes ügye már több éve tart, azonban nemrég hatalmas teher esett le a válláról, amikor a Győri Járásbíróság határozata szerint szabadon mozoghatott a város közigazgatási területén. A nehéz időszak óta élete szerencsés fordulatot vett, és úgy tűnik vége a balszerencse áradásának.

„Gyorsan elment ez az év, hála Istennek mindig van mit csinálni. Igyekszem építem a zenei karrieremet, és kitartóan dolgozok a civil munkámban, nem is olyan rég elő is léptettek, amire nagyon büszke vagyok. Szeretnék ezzel is példát mutatni a fiaimnak, hogy szenvedéllyel és lelkiismeretesen sok mindent elérnek” – kezdte Dávid, aki azt is elmondta, hogy az utóbbi időben tudatosan marad távol a nyilvánosságtól. 

„Persze nem tétlenkedek, de szándékosan nem szeretnék most sokat szerepelni a médiában, persze koncertjeim vannak, és készülnek az új dalok is. Igyekszem a fiaimra és magánéletemre fordítani a hangsúlyt, inkább megélem a szerelmet és azt a végtelen szeretetet és vidámságot, amit a fiaimtól kapok. Mostanában nagyon sokat vagyunk együtt, csodálatos látni, ahogy cseperednek” – folytatta az egykori énekes.

A szerelem is rátalált Dávidra,  aki már korábban is elmondta, olyan érzéseket keltett benne kedvese, amit eddig senki.

„Nagyon hálás vagyok azért Istennek, hogy Szintiával megismerkedtem. Egy fantasztikus nő és társ a mindennapokban, mindent megtudunk beszélni. Azóta minden sokkal színesebb és mosolygósabb, tökéletes az összhang közöttünk. Határozottan kijelenthetem boldog vagyok mellette” – büszkélkedett szerelmével Dávid.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top