nlc.hu
TV-sztárok
Elballagott az iskolából Béres Alexandra lánya: Panna kiköpött mása édesanyjának

Elballagott az iskolából Béres Alexandra lánya: Panna az édesanyja kiköpött mása

Megható bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán a fitneszedző, akinek életében egy új életszakasz kezdődik, lánya ugyanis elballagott az iskolából.

Közösségi oldalán osztotta meg Béres Alexandra, hogy nagyobbik lánya elballagott az iskolájából. A megható pillanatról több fotót is közölt, követői pedig nem tudtak elmenni amellett, hogy Panna mennyire hasonlít édesanyjára a kiposztolt képeken. 

Béres Alexandra Fotó: Schumy Csaba

Béres Alexandra Fotó: Schumy Csaba

A fitneszedzőnek és férjének, Barna Krisztián fotósnak 2009-ben született meg első kislányuk, Panna, majd öt évvel később második lányuk, Flóra. Édesanyjuk bár csak néhanapján mutat meg közös fotókat a közösségi oldalán, most lánya ballagása alkalmából kivételt tett a rajongók legnagyobb örömére.

Hát ez a nap is eljött… Tele mosollyal és könnyel…

fogalmazta meg gondolatait a bejegyzése mellé, amely hatalmas aktivitást ért el a követői között. Többen nem tudták magukban tartani véleményüket, miszerint Panna egy az egyben olyan, mint gyönyörű édesanyja. 

„Gyönyörű ez a lány, mintha az ikertestvéred lenne!” – fogalmazta meg az egyik.

„Pont olyan bájos, mint Te! Gratulálok!” – tette hozzá egy másik.

„Anya és lánya két szépséges királynő!” – írta egy harmadik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top