nlc.hu
Utazás

Ronaldóék csapata hamarosan érkezik Budapestre

Tesztelték koronavírusra Ronaldóékat, hamarosan érkeznek Budapestre

A spanyolokkal lezajlott meccs után kellett elvégezni a tesztet a portugál csapaton. Ronaldo is negatív lett.
Christiano Ronaldo, foci, sport, koronavírus

A pénteken kezdődő Európa-bajnokságra címvédőként készülő portugál labdarúgó-válogatott összes játékosát, edzőket, valamint a stábtagokat is tesztelték koronavírusra. Mindenki tesztje negatív lett.

Erre azért volt szükség, mert miután pénteken felkészülési mérkőzésen Madridban találkoztak a spanyolokkal – és játszottak velük gól nélküli döntetlent –, a spanyol csapatkapitány, Sergio Busquets pozitív tesztet produkált.

A Barcelona 32 éves védekező középpályása emiatt elhagyta a spanyolok madridi edzőtáborát, és tíz napra karanténba vonult, így biztosan kihagyja a nemzeti együttes első mérkőzését a tornán, de akár a teljes szereplése veszélybe kerülhet, írja a hvg.

A portugál keret egyik játékosa, Joao Cancelo elmondta: mindig aggodalomra ad okot, ha fertőzött emberrel kerülnek kapcsolatba, mert ilyen esetben hajlamosak azonnal a legrosszabbtól tartani. 

A portugálok, akiknek Budapesten lesz a bázisuk a kontinensviadal alatt, a kiírás szerint a magyarokkal játsszák első csoportmeccsüket jövő kedden a Puskás Arénában. A folytatásban a szintén társrendező németekkel találkoznak Münchenben, majd ismét Budapesten lépnek pályára a világbajnoki címvédő franciákkal.

(Hvg)

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top