nlc.hu
Utazás

Kamarás Iván a motorozásról

Szenvedélyéről vallott Kamarás Iván – ma már másképp csinálja, mint huszonévesen

A 48 éves színész időközben belátta, vannak olyan helyzetek, amikor muszáj az észre hallgatni.

Kamarás Iván a húszas évei­ben kezdett komolyabban motorozni, mostanra azonban már sokkal higgadtabban közlekedik. Mára a kényelem és a praktikusság, valamint az időspórolás lett a fő szempont, ezért is esett a választása egy robogóra – írja a Blikk.

Kamarás Iván

Kamarás Iván rengeteg motorostúrán vett már részt (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Hihetetlenül kényelmes járgány, fűthető üléssel és markolattal, ráadásul zseniá­lisan pakolható is. Az sem mellékes, hogy védve van a lábam, nem teszi tönkre a cipőm a váltó, és a plexi miatt védett vagyok rajta az időjárás viszontagságaitól” – magyarázta a bulvárlapnak a Mintaapák sztárja, aki régi, de szolid motorosnak tartja magát.

„Nem hiányzik már a vadabb száguldás. 24 évesen kezdtem el komolyabban motorozni és nekem is volt olyan időszakom, amikor csak húztam a kart és néha figyelmetlen is voltam. Rájöttem, hogy vannak helyzetek, amikor muszáj az észre hallgatni, hisz nagyon sok múlik a motoroson és a körültekintésen is” – vallotta be Kamarás Iván, aki a fiait sem fogja eltiltani a motorozástól.

Olvass még Kamarás Ivánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top