nlc.hu
Utazás

Tank-taxi az új sláger

Utaznál az esküvődre tankkal? Megmondjuk, mennyiért teheted meg

Egy brit férfi szokatlan sofőrszolgálatot kínál esküvőre vagy temetésre utazóknak.

Merlin Batchelor Angliában él a családjával, aki különleges szolgálatot kínál, a tank-taxit, ami valójában egy páncélozott személyszállító. A férfinak összesen 35 000 dollárjába került, hogy megvásárolja és átalakítsa a járművet.

Tank az utcán

(Fotó: pixabay)

“Először a szomszédaim, aztán a barátaim, aztán a barátaim barátai, aztán olyanok is jöttek, akiket nem is ismertem, és megkérdezték, hogy elvinném-e őket egy körre, főleg partikra” – mondta Batchelor a CBS Newsnak. Batchelor elmondta, hogy mostanság körülbelül 1000 dollárt keres (325 ezer forint körüli összeg) munkánként, azzal, hogy temetésre vagy épp esküvőre viszi utasait a nem mindennapi járművel.

A járművel jelenleg csak esküvőkre és temetésekre van engedélye, de reméli, hogy megkapja a szükséges dokumentumokat ahhoz, hogy szalagavatókon, születésnapi bulikon és egyéb rendezvényeken is részt vehessen, és embereket szállítson.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top