nlc.hu
Utazás

A hajdúszoboszlói gyógyvíz pozitív hatása

Mintha kicseréltek volna – ezt nyújtja egy hajdúszoboszlói hosszú hétvége

Igen, egyetlen hétvége is segíthet abban, hogy enyhítsd a derékfájásodat, letegyél valamennyit a hónapok óta cipelt stresszből, és úgy érezd: feltöltődve vágsz neki a hétfőnek. Elmondjuk, miben és hogyan segít a hajdúszoboszlói gyógyvíz.

A hétvége valamennyiünknek a pihenésről, az együtt eltöltött, minőségi időről szól. Azonban időről időre ki kell szakadnunk a „mit főzzünk vasárnap”, „melyik játszótérre vigyük a gyereket” világból, és ha lehetőségünk van rá, akkor utazzunk egy hosszabb hévégére belföldön! Mi most egy olyan útitervet hoztunk, ahol a testi és lelki egészség lesz a középpontban.

Pihenj és űzd el a stresszt!

Hajdúszoboszló hosszú évtizedek óta vonzza a gyógyulni, fürdőzni vágyó vendégeket. Az élménymedencék és csúszdák szerelmesei a Strandfürdőben, vagy az Aqua Palace-ban élvezhetik a gondtalan, kalandokban gazdag fürdőzést. Egyetlen hétvége alatt 20-nál is több medencét próbálhatunk ki, ilyen például a trópusi fürdő, a barlangfürdő, a csúszdapark és persze a mesebeli figurákkal díszített babamedence a legkisebbeknek. A wellness részlegen finn, gőz- és infraszauna vár rád, hogy elűzd az elmúlt időszakban felhalmozódott stresszt és méregtelenítsd a tested.

Női gyógymasszázsGyógyulj és regenerálódj!

A testi problémákkal és pszichés kimerültséggel küzdők számára a gyógyfürdő nyújthatja a legtöbbet. Már egy hajdúszoboszlói hosszú hétvége után is úgy érezheted, mintha kicseréltek volna. A gyógyvíz és az itteni több évtizedes gyógyászati tapasztalat mindenhonnan vonzza a regenerálódásra, gyógyulásra, megpihenésre vágyó vendégeket.

De milyen is a hajdúszoboszlói gyógyvíz összetétele, és hogyan hat ez a szervezetünkre? A 3 fedett és 4 külső medencével rendelkező gyógyfürdőben a víz a többi között jódot, brómot és konyhasót tartalmaz, melyek segíthetnek enyhíteni a panaszokat térd- és csípőízületi kopás, porckorongsérv, szív- és érrendszeri betegségek, krónikus derékfájdalom, sportsérülések, nőgyógyászati problémák esetén.

Medencés terápia HajdúszoboszlónA gyógyfürdőben 40-féle kezelés igénybevételére van lehetőség. A fürdőzésen kívül az egyik legismertebb és legnépszerűbb kezelés a gyógyulni vágyók körében az iszappakolás, valamint a súlyfürdő. De szakorvosi vizsgálat után célzott kúrák állíthatóak össze, melyben szerepelhet például a tangentoros víz alatti masszás is. Ezeken kívül az ivókúra, a különböző mozgásterápia, a légző kúra, az ultrahang-, fény-, és elektroterápiák mind-mind segítségünkre lehetnek a regenerálódásban.

Emberek a medencében HajdúszoboszlónMozogj és maradj aktív!

Aki testileg bírja az aktív időtöltést, annak erről Hajdúszoboszlón sem kell lemondania! Az úszás mellett, lehetőség van a városban golfozásra, squashra, spinningre és egyéb testedzésre is.

A hétvége remek lehetőséget biztosít arra is, hogy letedd végre az autót! Hagyd a kocsit a családbarát hotelek parkolójában és pattanj bringára! Hajdúszoboszló számos kerékpártúrával vár, a könnyedebbtől a kellemesen megterhelőig. Fedezd fel a hajdúságot két keréken!

A stresszt talán úgy a legkönnyebb elengedni, hogy nem rágódunk a hétköznapok nyomasztó gondjain. Keresd fel a helyi kalandparkot, ahol úgy kell a fák között ugrálnod és szaladgálnod több méter magasban, mintha mókus lennél. Hidd el, mindenre fogsz közben gondolni, csak éppen a határidős munkádra, vagy a gyerek mateknehézségeire nem.

Hajdúszoboszló egyetlen hétvége alatt is azt fogja megadni számodra, amire a legnagyobb szükséged van: a hétköznapi pörgésből, monotóniásból és stresszből való kiszakadást, gyógyulást és feltöltődést.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top