nlc.hu
Utazás

Cicaszitterként utazza be a világot

Cicaszitterként utazza be a világot

Az alternatív utazási modellnek köszönhetően az ausztrál nő már több mint 10 millió forintnyi szállásdíjat spórolt meg.

Hihetetlen, de a jelek szerint működőképes stratégiát talált ki arra egy ausztrál írónő, miként tudja pénztárbarát módon beutazni a világot. Madolline Gourley a macskatulajdonosok körében létező piaci rést használja ki, ugyanis szállásért cserébe cicaszittelést ajánl fel, azaz azt, hogy vigyáz a befogadó fél macskájára – számolt be a My Modern Met.

 Madolline Gourley

(Fotó: Instagram)

A fiatal nő utazásairól blogot is vezet One cat at a time címmel. Április 22-én kelt bejegyzésében arról számol be, hogy most ért vissza az Egyesült Államokból, ahol 75 napból 74-et töltött azzal, hogy különböző macskákra vigyázott, egész pontosan 15 különböző cicára 9 különböző lakásban. Külön kiemeli a Bones nevű macskát, akit Salt Lake City-ben cicaszittelt és állítása szerint a legragaszkodóbb és legkövetelőzőbb macska volt, akivel valaha is összehozta a sors. 

Gourley nyilvánvalóan szereti a macskákat, de nem elhanyagolható az alternatív utazási modelljének anyagi vonzata sem. Becslések szerint eddig a fiatal nő a cicaszittelésnek köszönhetően mintegy 10,3 millió forintnyi szállásdíjat spórolt meg útjai során.

Noha mindenképpen meg kell emelnünk a kalapunkat Gourley leleményessége előtt, néhány évvel korábban valami hasonlót már egy brit férfi is kitaláltMatt Weatherall ugyanis macskaszitteléssel oldotta meg a lakhatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top