nlc.hu
Utazás

Kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai - videó

Elolvadunk: kiskutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai – cuki videó

Sajnos az egyelőre név nélküli kölyök testvérének életét már nem tudták megmenteni.

A Magyar Közút jászberényi mérnökségének munkatársai épp felújítást előkészítő munkálatokat végeztek a Pusztamonostor-Jászárokszállás összekötő úton, amikor egyikük furcsa, nyüszítő hangokat hallott a szikkasztó árok irányából. A helyszínt tüzetesebben áttekintve egy alig több mint 930 grammos, egy tenyérben is elférő, fekete kiskutyára leltek, sajnos a már élettelen testvére társaságában.

Az árva kiskutyát a mérnökség befogadta, és másnap soron kívül állatorvosi vizsgálatra, ahol megállapították, hogy egy egészséges, 4 hetes, 930 gramm súlyú kölyök gazdái lettek, és egy széles körű összefogás eredményeként mindent sikerült beszerezni, amire szüksége lehet.

Egy fontos dolog azonban még hátra van, a mentett kiskutyának még nincsen neve, ennek kiválasztásához a Magyar Közút segítséget kér, közzé is tettek egy szavazásra buzdító posztot, aminél kommentben 2022. július 25-ig várják az ötleteket. 

Kölyökkutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai

Fotó: Magyar Közút/Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top