nlc.hu
Utazás

Ez a légitársaság lett a legmegbízhatóbb világszerte

A nyári szezonban, világszerte a legjobban teljesítő légitársaság a Ryanair lett

Meglepő módon nem egy teljes körű szolgáltatást nyújtó légitársaság teljesített nagyon jól!

A folyamatos légi káosz közepette ugyanis egy légitársaságnak sikerült ügyesen átvészelnie a koronavírus-járvány viharát, és a nyár folyamán sokkal kevesebb járatot töröl, mint a konkurens cégek – írja a repjegykiraly.hu.

A nyári szezonban legjobban teljesítő légitársaság

(Fotó: Getty Images/Jaromir Chalabala / EyeEm)

Az OAG, a digitális légi utazási információk szolgáltatója által megosztott adatok szerint 2022 első felében a legjobban teljesítő nagy légitársaság nemcsak Európában, hanem globálisan is a Ryanair volt.

Meglepő módon tehát nem egy teljes körű szolgáltatást nyújtó légitársaság teljesített ilyen kiválóan, hanem az ír fapados cég.

Ebben az időszakban a Ryanair az összes menetrend szerinti járatnak csak 0,3%-át törölte, éles ellentétben olyan cégekkel, mint a British Airways, amely a járatok 3,5%-át mondta le. A vezető európai légitársaságok, például az Air France, a Lufthansa, az easyJet és a KLM mindegyike magasabb járattörlési rátával rendelkezett, mint a Ryanair.A KLM 2022-ben eddigi járatainak 5%-át törölte.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top