nlc.hu
Utazás

Extrém módon mentette a pilóta az utas telefonját

Elképesztő videó: a pilóta kihajolt a gépből, hogy átvegye az egyik utasa mobiltelefonját

A repülőtereket nem épp úgy ismerjük, mint túl rugalmas helyeket, ám akadnak néha kivételek. Kaliforniában például egy gép pilótája és a reptéri dolgozók együtt fáradoztak azon, hogy egy utas visszakaphassa a mobilját.
Kihajol a pilóta

A Southwest Airlines légitársaság nem mindennapi videót posztolt. A felvételen egy kisebb csapatnyi reptéri dolgozó látható, amint épp azt a logisztikai problémát próbálják megoldani, hogy átadjanak egy telefont a repülőgép kapitányának, aki már bezárta a gép ajtajait, és a cél érdekében jócskán kihajol a pilótafülkéjéből, majd a sikert látva többen is éljenezni kezdenek – írja a upi.

Az eset a kaliforniai Long Beach Airporton történt. A személyzet a kapunál talált rá az ottfelejtett telefonra, de már viszonylag későn, ugyanis a gép már készen állt a felszállásra. Az ajtókat kinyitni már nem lehetett, és innen jött az ötlet, hogy ezzel a nem mindennapi módszerrel adják vissza az utasuknak a mobilját. Ennél a légitársaságnál valóban mindent megtesznek az utasaikért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top