nlc.hu
Utazás

Bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztró

Végleg bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztró

Néhány hónappal ezelőtt hunyt el az étterem megálmodója, Járosi Tamás, és ez nagy veszteség volt a csapat számára.

A Malackrumpli Bisztró egy Facebook-posztban tudatta a vendégekkel, hogy ugyan nem szerették volna meghozni ezt a döntést, de végleg bezárnak.

Mint írják, ugyan az elmúlt évek alatt sok kihívással szembesültek, de hittek abban, hogy érdemes újrakezdeni, hogy mindig van, ami átlendít a nehéz időszakokon, és hogy amit kínálni tudnak, az garanciát jelent. Sajnos azonban nemrég óriási veszteség érte őket, júliusban ugyanis elhunyt az étterem tulajdonosa, Járosi Tamás. „Hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítettük el, amit minden igyekezetünk ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtunk pótolni” – tették hozzá.

Malackrumpli Bisztró

Fotó: Malackrumpli Bisztró/Facebook

A posztban az étterem vezetősége köszönetet mondott a Malackrumpli csapatának, a partnereknek és mindenkinek, akik az évek során segítettek, és természetesen a vendégek felé is kifejezték a hálájukat.

„Az elmúlt években rengeteg szeretetet, bátorítást kaptunk tőletek. Minden álom egyszer véget ér, de azoknak, akikben van szikra, újra és újra meg kell gyújtani a tüzet, mert mindig lesz, amiért érdemes!” – zárják soraikat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top