nlc.hu
Utazás

Háromgyermekes anyukát önzőnek nevezte párja születésnapi kívánsága miatt

A kimerült anyukát önzőnek nevezte párja, mert egyedül ment volna vakációzni

Egy háromgyermekes anyuka Redditen osztotta meg a történetét.

Szülőnek lenni nem könnyű feladat, és néha nincs is jobb, mint élvezni a nyugalmat és a csendet. De ez nem feltétlenül adatik meg. Egy háromgyermekes anyuka ezért is kérte azt a születésnapjára, hogy hadd töltsön el egy hetet egyedül, távol a családtól. Partnere nem igazán örült ennek a születésnapi kívánságnak, hanem önzőnek nevezte a nőt, amiért rá akarta bízni a gyerekeket és a házimunkát. 

„A párom 10 éve nem mosott egyszer sem, nem porszívózik, nem mos fel, nem nyír füvet, csak havonta kétszer főz vacsorát. Megértem, hogy fáradt, hogy teljes munkaidőben dolgozik, de én is dolgozom, és nem érzem, hogy megbecsülnének. Csak egy olyan hetet szeretnék, amikor nem kell síró gyereket vigasztalnom, nem kell odafigyelni arra, nem nekem kell gondoskodni mások szórakoztatásáról, miközben magamra nem jut idő” – írta egy Reddit-posztban. 

A hozzászólásokban az édesanya pártját fogták, és úgy gondolják, inkább partnere az, aki önző. „Ez egy rendkívül igazságtalan felállásnak tűnik, és nem csoda, hogy ennyire kiégettnek érzed magad” – írta egyikük. „Semmi rossz nincs abban, ha egy kicsit egyedül akarsz lenni, és csak magadért vagy felelős. Sőt, ez mindenkinek jó lehet” – válaszolt egy másik kommentelő. Van, aki pedig megjegyezte, lehet, hogy vakáció helyett inkább párterápiára kellene menni. 

Egy nő az ágyon ülve pakol a bőröndjébe

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top