nlc.hu
Utazás

Extrém esküvői helyszínek a világ különböző pontjáról.

Esküvő vízen, levegőben hóban: extrém fotók a boldogító igen kimondásának pillanatáról

Az esküvő mindenkinek nagy esemény az életében, de egyes párok tényleg kimaxolják a nagy napot, és egészen extrém helyszíneken kötik össze az életüket. Mutatunk pár meglepő esküvői lokációt.
Egy nő siklik esküvői ruhában.

Charleton Churchill fotós egész évben edz a kalandos esküvőkre, és a világ különböző, lenyűgöző pontjain kapja lencsevégre a házasulandókat A fotósnak ehhez nemcsak a géphez kell érteni, hanem edzettnek is kell lennie. 2017-ben például az Everest Base Campben tartott esküvőhöz 10 napig menetelt a párral hegynek fölfelé. Ezt a fotót pedig Alaszkában készítette egy szerelmes párról, ahol meglehetősen hideg lehetett. De a fotó elég pazar lett!

Churchill egyik kedvenc fotója Hawaii-n készült, szerencsére ehhez nem kellett hegyet másznia, hiszen a parton, a fényszennyezéstől mentes csillagos ég alatt kattintotta el élete egyik képét. „Az emberek gyakran megkérdezik, hogy ez egy hamis égbolt vagy átfedés, de ez mind egyetlen fotó expozíciója” – mondta a fotós a Thie Picks for You-nak, és azt is elmesélte, hogy a képet éjfél közelében lőtte a fogadásról hazafelé menet.

A pár fáradt volt, és én is, de tudtam, hogy egy jó csillagos égboltot még fotóznunk kell.

Ezt a képet ugyan nem a híres esküvőfotós készítette, de a helyszín ezúttal is elég extrém. Ez a kalandvágyó pár egy Utah állambeli kanyon felett 400 láb, azaz 121 méter magasan magasan felfüggesztett hálón kötötte össze az életét. 

Akadnak olyan párok is, akik nem a magasság, hanem a mélység szerelmesei. Ez a szerelmespár például a tenger alatt mondta ki a boldogító igent.

Egy másik esküvői fotós, Karlie Larson, aki kalandtúrákon, és nem szokványos, külső helyszíneken fotóz esküvőket, természetesen a wakeboard szerelmeseit is lencsevégre kapja.

És ha már víz, nem maradhatnak el a szörfösök sem, akik közismerten ragaszkodnak a deszkájukhoz és hullámokhoz, ezért egyáltalán nem ritka, hogy a kedvenc szörfös helyükön mondják ki a boldogító igent. Mint ez a pár:

Kiemelt fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top