nlc.hu
Utazás

Légiutas-kísérő szállodai tippjei

A légiutas-kísérő tippjei: így deríthetjük ki, hogy senki sem bújt el a hotelszobánkban

Ha utazási tippekről van szó, érdemes hallgatni a stewardessekre is.

A KLM egyik légiutas-kísérője, Esther rendszeresen tesz közzé a TikTokon videókat a munkájáról, ő osztotta meg azt a trükköt is, amivel állítólag ki lehet deríteni, hogy valaki elbújt-e a hotelszobánkban.

Nem kell mást tennünk, mint begurítani a vizes palackunkat az ágy alá, és ha kijön a másik oldalon, az azt jelenti, hogy nincs senki az ágy alatt. Persze érdemes megnézni, hogy a függöny mögött sem rejtőzködik senki.

Esther, a KLM légiutas-kísérője

Fotó: TikTok/@esthertravels

De nemcsak ez az egy tippje van, szerinte ajánlott a bőröndünket a szobánk ajtajánál tárolni, hiszen ha valaki megpróbál bejönni, akkor az el fog dőlni, amire mi is felfigyelünk majd. És szerinte az sem árt, ha telefonunkkal ellenőrizzük, hogy nincs valahol rejtett kamera mondjuk a tükör mögött.

Ha pedig biztosak akarunk lenni abban, hogy nem felejtünk el semmi fontos dolgot, akkor tegyük be a cipőnket a széfbe, így valószínűleg a pénztárcánk és az irataink sem maradnak hátra. 

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top