nlc.hu
Utazás

Kutyadadus álommunka jó fizetéssel

Kutyadadát keres egy milliárdos család, álomfizetést ajánlanak

Ilyen ajánlat csak egyszer érkezik az ember életébe. Persze bármennyire csábító, azért komoly elvárásoknak kell megfelelnie a leendő dadusnak.
Kutyaszitter

A The Sun hozta le, hogy kutyadadát keres egy család. Manapság nem ritka, hogy valaki külön alkalmazottat fizet a kis kedvence napi gondozásához, de ez az állásajánlat így is döbbenetes. A milliárdos család ugyanis 100 ezer fontot, azaz nagyjából 43 millió forintot fizet a kutyáik ellátásáért, emellett ingyen világ körüli úttal is kecsegtetnek.

Persze az álommunkát feltételekhez szabják. „Kivételes és nagy tapasztalattal rendelkező” dolgozót keresnek, aki „páratlan törődést és figyelmet” biztosít a nagytestű kutyáiknak. A sikeres pályázó feladatai közé tartozik majd a más kutyákkal való játékrandevúk szervezése, az összes állatorvosi időpont felügyelete, valamint az egészségügyi szűrések és oltások elvégzése. Sőt, a részletes egészségügyi nyilvántartás vezetése.

Az álláskeresőnek rendelkeznie kell a kutyatáplálkozási ismeretekkel is, hogy „személyre szabott edzési rendszert” alakíthasson ki. Mellette fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogyan kell beadni bármilyen gyógyszert, és szintén elvárás, hogy képes legyen felismerni a betegség vagy a szorongás jeleit az állatokon.

Bár a juttatási csomag nagyon csábítóan hangzik – főleg az a része, hogy az amerikai házaspár rengeteget utazik, amire az ebszittert is magukkal vinnék –, a munkaidőt gyakorlatilag 0-24 órában képzelik el, az estéket, hétvégéket és ünnepnapokat is ideértve. Mi több, azt is elvárják, hogy a kutyák jóléte legyen az alkalmazott elsődleges célja, „mindent eldobva” és a magánéletet a háttérbe szorítva, ha az állatok megkövetelik.

A főállású dada várhatóan a családdal lakik londoni otthonukban, Knightsbridge-ben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top