nlc.hu
Utazás

Reptéren kapta elő gitárját Noel Gallagher, vicces fotók készültek

Reptéren kapta elő gitárját Noel Gallagher, vicces fotók készültek róla

Valamivel el kellett ütni az időt, van, aki zenélt, van, aki fotózott.

Nem mindenkinek adatik meg, hogy amikor az egyik floridai reptéren a poggyászaira vár, Noel Gallagher pengesse a gitárját. Ezért is imádja az internet azokat a fotókat, amin az látható, hogy a zenész éppen egy reptéri padon ülve muzsikál, ám akik a közelében vannak, fittyet sem hánynak rá. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fényképeket a szintén zenész Samantha Wates osztotta meg, és be is jelölte az Oasis egykori tagját, illetve másokat is, akik Gallagher zenekarában, a High Flying Birds-ben játszanak. És az egyik felvétel Noel Gallagher Instagram-oldalán is feltűnik, és még egy vicces megjegyzést is fűzött hozzá.

Persze a kommentelők is megcsillogtatták a humurokat. Volt, aki azt írta, ebben az esetben nem bánta volna, ha a repülőtéren ragad, másvalaki megjegyezte, hogy a zenésznek meg kellett volna fordítania a gitártokot, hogy az emberek pénzt tudjanak bele dobálni, van, aki pedig úgy véli, ez a fotó tökéletes lenne lemezborítónak. 

Noel Gallagher egy floridai koncertjén

Fotó: Robert Bell/INSTARimages/Profimedia

(via The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top