nlc.hu
Utazás

Mindent megtett egy nő, hogy randizni hívja a szexi buszsofőrt

Egy megállóban hagyott üzenettel próbálta megkeresni a szexi buszsofőrt

Donna Suter már kezdte elveszíteni a reményt, hogy valaha is rálel az igaz szerelemre egészen addig, amíg meg nem pillantott egy helyes buszsofőrt. A nőnek annyira megtetszett a férfi, hogy még egy üzenetet is hagyott a buszmegálló egyik oszlopán.
buszmegálló

A mai felgyorsult világban, ahol sokszor a randipartnerek is csak jönnek-mennek és üres ígéretek sora hangzik el, egyre kevésbé hihet az ember abban, hogy egy nap valóban megtalálja az igaz szerelmet. Donna Suter azonban úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást és valóra váltja a saját tündérmeséjét. 

Donna úgy hitte, hogy már rég lemondott arról, hogy valaha is megtalálja az igazit, egészen addig, amíg meg nem pillantott egy különösen helyes buszsofőrt. A nő éppen az egyik barátjával volt, amikor kiszúrta a sofőrt az 531-es számú busz volánja mögött. Donna rögtön a férfi után küldte a barátját, azonban a sofőr nem állt meg – írja a LadBible.

A nő ennek ellenére nem tétlenkedett és írt egy levelet a férfinak, amire a telefonszámát is ráírta. 

Hé, fitt buszsofőr, hívj fel!

– állt a papíron, amit a megálló egyik oszlopához ragasztott. 

Sajnos, amikor már azt hittem, hogy lemondtam arról, hogy valaha is megtaláljam az igaz szerelmet… Rájöttem, hogy igazam van, és teljesen le kellene mondanom a romantikus komédia végéről – mondta. 

Donna végül kapott egy sms-t a sofőrtől, amiben az állt, hogy barátnője van. Az igazság szerint azonban ennél egy kicsivel többet írt. 

Abszolút kedves lánynak tűnsz, ha nem lenne kapcsolatom, megállítottam volna a buszt

– állt a válaszban. 

Annak ellenére, hogy nem vezetett sikersztorihoz a cetlis üzenet, Donna szerint ez nem tántorítja vissza attól, hogy később újra próbálkozzon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top