Utazás

Több szállodában is megújulást hozott a tavasz – mutatjuk hova érdemes utazni a friss szállodai élményekért

Csalogatnak az első koranyári napsugarak, és bár a tavaszi szünetnek vége, megéri kihasználni az előszezoni pihenés előnyeit a Danubius Hotels gyönyörűen megújult szállodáiban. Kinek a természet közelsége, kinek egy teljes ellazulást nyújtó wellness hétvége vagy családi kikapcsolódás ad lendületet és óriás plusz energiát ebben az évszakban. Frissen, megújulva készül a tavaszi előszezonra a Danubius Hotels két népszerű szállodája vidéken, és a budapesti Danubius Hotel Helia is.
Danubius Hotel Bük

Danubius Hotel Bük

A Danubius Hotel Bükben kihasználhatják az előszezoni pihenés minden előnyét, akik a wellness szolgáltatások által nyújtott feltöltődésre esküsznek. A szálloda felújított emeletein, új szobákat adtak át a vendégeknek, emellett idén a teljes szaunavilág után új masszázs- és kezelőhelyiségekkel bővült. A 300 négyzetméteres spa területen páros masszázsszoba, thai masszázstér, sóbarlang és só-homokozó szolgáltatásait vehetik igénybe a megújult spa recepción bejelentkező vendégek. A szálloda híres komplex wellness szolgáltatásairól, melyeket tovább bővítettek annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb kezelést. A büki szállodában az all-inclusive szolgáltatásnak köszönhetően teljes spektrumon élvezhetjük a kényeztető, felszabadító wellness-élményt akkor is, ha gyermekekkel érkezünk, hiszen a Bubbles Club animátorai érdekes programokkal foglalják el a kisebbeket.  Az idei tematika a Vigyázz, kész, rajt! Mozogj a zöldben! felhívással nagy hangsúlyt fektet a játékos, mozgásos animációs foglalkozásokra. Napi sárkánytorna, heti sportnapok és tematikus mozgáshétvége alatt buzdítják testmozgásra a gyerekeket.

Danubius Hotel Bük

Danubius Hotel Bük

A szezonban lesz rengeteg labdás sportjáték, különféle vízi táncos játékok, gyerek jóga, kortárs gyerek táncoktatás, számháború, és boccia vetélkedő a szállodai zöld környezetben.

A medencetér kialakításában is gondoltak a kicsikre és a nagyobbakra is. Kalandmedence, gyermekmedence, pancsoló és játszótér mellett a kamaszoknak szánt játékterem az önfeledt szórakozást garantálják minden gyermek-korosztálynak.

A Balatonfüredi Danubius Hotel Annabellában összesen 135 új, Premium szobát adnak át a nyári főszezon előtt. A szobák modern, a 60-as éveket idéző és a balatoni nyár által inspirált enteriőrjével még kényelmesebbé és igazán meghitté varázsolják a Balaton-parti pihenést.

Nemcsak az erkélyről láthatjuk az ég és a tó kékjét, a gyönyörű balatoni napfelkelte vagy egy felejthetetlen napnyugta színeit, de a megújult Prémium szobákban is megelevenednek a balatoni nyár színei.

Ráadásként a Bubbles Club sárkányai és a gyermekprogramok animátorai itt is jobbnál jobb programokkal foglalják le a gyerekeket.

Danubius Hotel Annabella

Danubius Hotel Annabella

A budapesti Danubius Hotel Helia tökéletes elhelyezkedése, spa & wellness szolgáltatásai és kifejezetten családok számára ideális, új Junior lakosztálya a fővárosba érkezőknek kínál ideális szállást városi pihenéshez a Duna partján. A szálloda hatalmas parkolója, a közeli tömegközlekedési kapcsolat megkönnyíti a város felfedezését akkor is, ha hosszabb időt szeretnénk Budapesten tölteni. A szintén tavasszal átadott hat új long stay apartman saját konyhával, külön nappali, és hálószobákkal az otthon kényelmét biztosítja. Kialakításuknál a könnyed városi elegancia, a szállodát átható napfény és well-being szemlélet köszön vissza. Így a megérkezéstől a gondoskodással, szakértelemmel válogatott, gluténmentes pékárukat is kínáló reggelin át teljes ellazulást, feltöltődést garantáló élményben lehet részünk.

Danubius Hotel Helia

Danubius Hotel Helia

Itt az ideje tehát a tavaszi, előszezoni utazásnak, ami még egy váratlan élménnyel kecsegtet!

A főszezoni nyüzsgést még elkerülve, igazán bele lehet szeretni Bükfürdő csendjébe, a Balaton nyugodt hullámaiba, és Budapest színes programkínálatába, amikor a pihenéshez elmélyülés, egyedi élmények megélése társul.

Danubius Hotel Helia

Danubius Hotel Helia

Élvezze ki most az előszezon frissességét, és utazzon a Danubius Hotels megújult szállodáiba tavasszal!

Több szállodában is megújulást hozott a tavasz – mutatjuk hova érdemes utazni a friss szállodai élményekért

danubiushotels.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top