nlc.hu
Utazás
10 szokatlan, de hasznos holmi nyaraláshoz

10 szokatlan, de annál hasznosabb holmi nyaraláshoz

Ha kevés cuccal utazol, akkor érdemes magaddal vinni néhány sokoldalú, praktikus tárgyat, és MacGyvert megszégyenítő problémamegoldásba kezdhetsz.

Utazás előtt sokan hajlamosak vagyunk a fél lakást bepakolni a bőröndbe, mondván, sosem lehet tudni, hogy mire lesz szükség, és melyik ruhához lesz kedved a nyaraláson. Ez persze azzal jár, hogy jókora poggyászt kell majd cipelned, és ha repülsz, még fizetsz is érte.

Az utazók egy csoportja viszont arra esküszik, hogy egyetlen táskát visz magával: ez általában egy bőröndszerűen kettényitható hátizsákot jelent, ami gyakran nem nagyobb (sőt, néha kisebb), mint amit a hétköznapokban hordunk, így gond nélkül felvihető a repülőre kézipoggyászként. Ebbe jól átgondoltan, praktikusan kell pakolni, fölösleges holmiknak nincs helye.

Hátizsákos nő Thaiföldön

Fotó: Getty Images

A Redditen vagy egy onebag nevű subreddit, ahol rengeteg praktikus tippet osztanak meg arról, hogyan lehet egyetlen csomaggal, kevesebb cuccal könnyebbé tenni az utazást. Az egyik netező arra volt kíváncsi, hogy ki milyen kevésbé szokványos, de hasznos tárgyat szokott magával vinni az utazásra. Nem állítjuk, hogy minden holminak helye van egy all inclusive, elegáns hotelben töltött nyaraláson, de aki egy kicsit kalandosabb körülmények között szokott utazni, az biztosan talál magának az alábbi gyűjtésben pár használható trükköt.

Kattints a képre a galériához!

Ruhacsipesz
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top