nlc.hu
Sztárok
Ők vezetik a LifeTV új műsorát, a Bréking!-et

Ők vezetik a LifeTV új műsorát, hamarosan indul a Bréking!

Megosztó témákat és látványos vitákat ígér a LifeTV új beszélgetős műsora, amelyet öt műsorvezető felváltva és párban vezet majd.

Sokakat foglalkoztató, éppen aktuális vagy régóta napirenden lévő témákról alkotott sarkos vélemények csapnak össze egymással a LifeTV vadonatúj, sajátgyártású talkshow-jában, a BRÉKING!-ben – ígérik a késztők. 

A Life TV Breaking műsorának csapata: Várkonyi Andrea, Berki Krisztián, Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Hajdu Steve

A LifeTV Bréking! műsorának csapata: Várkonyi Andrea, Berki Krisztián, Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Hajdu Steve

Az augusztus 31-én startoló, hétköznap délutánonként képernyőre kerülő műsort párban, de időről-időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti.

A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb, legmeghökkentőbb, legmegosztóbb cikkeket, videókat és témákat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt kendőzetlenül elmondják a véleményüket, és bátran megfogalmaznak olyan gondoltokat is, amelyeket bár sokan osztanak, mégsem mernek kimondani. A BRÉKING! arcai nem kevesebbet ígérnek, mint hogy szókimondó stílusukkal alaposan felkavarják az állóvizet, s ha kell, a végletekig elmennek, hogy a saját igazukat bizonyítsák.

A LifeTV megújulásának főbb állomásai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top