nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. március 6.–7. – Édes a békülés

Felemásnak ígérkezik március első hétvégéje a szerelmi horoszkóp szerint: míg szombaton irritáló konstellációk lesznek az égen, addig vasárnap harmonikusak.

Szóval, ha szombaton összekapnátok, vasárnap kibékülhettek. Minél hevesebb lesz a vita, annál édesebb lesz a békülés.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Összhangban (Fotó:Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmi sem lesz jó neked március első hétvégéjén. Nyűgös hangulatban leszel. És a közérzeted sem az igazi. Kényeztetésre vágysz? Szólj a kedvesednek! De ha a kedvedben akar járni, nehogy elkezdd kritizálni! Uralkodj magadon, és ne válj kibírhatatlanná!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem a szombat, hanem a vasárnap lesz a te napod. Ennek tudatában alakítsd a közös programot. Készülj fel arra, hogy a párod sem lesz topon szombaton! Szóval ne erőltessetek semmit, és kerüljétek a feszültséget generáló szituációkat szombaton!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy a valószínűsége annak, hogy március első hétvégéjén neked kell a türelmesebbnek és elnézőbbnek lenned, mert a szerelmed iszonyatosan ingerlékeny. Nem veled van baja. Egyszerűen nyomasztja a sok kihívás. Ez vasárnap enyhülhet…

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Édes a békülés (Fotó:Pixabay)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos szombaton egyikőtök sem lesz feldobva. Jó lenne vita nélkül megúszni ezt az egy napot. Vasárnap pedig nyugodtan hagyatkozz a párodra. Ő erős és határozott lesz, ami neked biztonságot ad. Kérdés, hogy engeded-e, hogy ő vezessen, mint a táncban.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Se a szombat, se a vasárnap nem lesz problémamentes. Hiába tervezel meg mindent, tuti, hogy közbejön valami. Ennek tudatában legyél rugalmas, és ne húzd fel magad semmin! Azon se, ha a kedvesed váratlan ötlettel áll elő! Nem téged akar bosszantani.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne ijedj meg, de készülj fel, hogy szombaton puskaporos hangulat lesz! Mindketten fáradtak és ingerlékenyek lesztek. Kár lenne hagyni, hogy ebből perpatvar alakuljon ki. Előre állapodjatok meg, hogy ilyenkor mivel tudjátok enyhíteni a helyzetet!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ennek a hétvégének a kulcsa a kommunikáció. Már nem először baj lehet abból, ha nem beszéltek. Amennyiben magatokban tartjátok azt, ami mélyen belül foglalkoztat titeket, akkor félrecsúszhatnak a dolgok, és felesleges feszültség keletkezik.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége arról szól, hogy lazítsatok, kikapcsolódjatok, feltöltődjetek. Ezt tartsátok szem előtt, amikor megtervezitek a közös programot! Nem kell fontosnak, hasznosnak lennetek. Keressetek vidám társaságot, és nevessetek minél többet!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Már megint a család csinál nektek programot. Szombaton tudjátok le a kötelezőket, és vasárnap csak egymással törődjetek! Írjátok fel cédulákra, hogy mit szeretnétek csinálni, és húzzatok belőle egyet-egyet! Ebből vicces dolgok sülhetnek ki…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. Talán kibírod a szombatot, ami nyűgös, feszült napnak ígérkezik. Jó lenne, ha nem veszekednétek apró-cseprő dolgokon. Vasárnapra elmennek a felhők és kisüt a Nap. Szó szerint és átvitt értelemben is.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amilyen irritáló lesz a szombat, olyan gördülékeny lesz a vasárnap. Ha szombaton összekapnátok, vasárnap kibékülhettek. De ne ez legyen a cél! Ugyanis a vita lehet egyfajta előjáték, és a békülés lehet egy csodás esemény. De ez veszélyes játszma…

 

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pattanásig feszülnek az idegeid szombaton. Bármikor kiborulhatsz. A párod azt hiheti, hogy ő a hibás. Ne engedd! És persze ne őt okold! Szerencsére vasárnap helyreáll a béke, és könnyebb lesz gyengéden érinteni, simogatni, ölelni, csókolni egymást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top