nlc.hu
Szabadidő

Janicsák Veca nyitott az ismerkedésre

„Én is nőből vagyok, társas lény vagyok” – Janicsák Veca nyitott egy új kapcsolatra

Új videóklipje kapcsán beszélt az érzéseiről Veca.

Janicsák Veca és volt férje, Ladányi Jancsó Ábel év elején jelentették be, hogy különválnak. Hiába próbált a pár békésen elválni, ez nem teljesen sikerült nekik

Azóta Veca a munkába temetkezett, és több új videóklippel is előrukkolt. Legutóbb egy hónappal ezelőtt jelentkezett az Elkísér című számával, amiben hétéves kislánya, Emma is szerepel. Most ismét új klipet mutatott be Ébredés címmel. Ennek kapcsán a Borsnak adott interjújában arról is beszélt, hogy lassan már készen áll egy új kapcsolatra is. 

„Természetesen nyitott vagyok arra, hogy egy harmonikus kapcsolatban éljek, hiszen én is nőből vagyok, társas lény vagyok” – nyilatkozta az énekesnő, aki úgy érzi, sikerült a múltat maga mögött hagynia, és az élete egy teljesen új szakaszba lépett, amibe már az új szerelem is belefér. Veca a klip körüli munkálatokról is mesélt.

Janicsák Veca

Janicsák Veca (Fotó: Birton Szabolcs)

„Nagyon vártam, hogy ezt a dalt is megmutathassuk a közönségnek, mivel számomra az Ébredés az album egyik legfontosabb darabja. Az elmúlt időszak nehézségein túl, az új fejezetet szimbolizálja számomra. Azt a békét és a boldogságot, amire az utunk végén rátalálhatunk. Te döntöd el, mikor zárod le az a múltat és nyitsz új lapot, erősebb és pozitívabb emberré válva. Ez az üzenet egy könnyed, nyári klippel párosul, amelyet Pátzay Ádám operatőr barátom rendezett” – kezdte Veca.

Augusztus 28-án a budajenői Magtárban mutatkoznak be a vadonatúj album dalai, ám emellett sok más meglepetést is tartogat ez az este. „Jó pár éve igazi családi vállalkozás a miénk, hiszen amellett, hogy a nővérem, Regina a menedzserem és mára a grafikai elemekért is ő felel, a sógorom, Hajas Gábor a zeneszerzőtársam és a DJ-m is egyben. Ezúttal a koncerten azonban szerettem volna az iparművész édesanyánk, Veress Klára tehetségét is megmutatni, így a festményeit itt láthatja majd először a közönség. Anyaként nem tudta megvalósítani a művészi ambícióit, csupán nyugdíjas korára jött el számára az az életszakasz, amikor ecsetet ragadott, hogy a saját életében meghatározó, őt inspiráló pillanatokat vászonra vigye.

Az este szellemiségében a női és az emberi sorsokat, így sajátomat is, szeretném kicsit közelebb hozni a közönségemhez, ezért a régi és az új dalokat a saját életút történetemmel vegyítve hallhatja majd a közönség, a pályafutásom kezdeti éveitől napjainkig végig vezetve, egy bensőséges estén.

Édesanyám pedig egy másik szálon is bekapcsolódik majd az eseménybe, hiszen itt mutatkozik be a Farm of Veca by Veress Klára merchandise kollekciónk egy-egy darabja is, amelyen a családunk állatai bukkannak fel, édesanyám rajzain keresztül, ezzel a megszokott előadói merchektől kicsit elrugaszkodva” – tette hozzá az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top