Szabadidő

Janicsák Veca fellép a Seal-koncerten

Élő koncerttel melegíti be a közönséget az X-Faktor legjobb női előadója július 3-án Seal showműsora előtt. Veca különleges "unplugged" előadással készül: csak egy hegedű és egy gitár kíséri majd.

Mint azt már korábban megírtuk, július 3-án a Budapest Sportarénában ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó. Az viszont új információ, hogy Janicsák Veca is fellép a koncerten: 30 perces előadásával vezeti majd fel a műsort.

Janicsák Veca fellép a Seal koncerten

Különleges dolog lehet az alig 22 éves énekesnőnek, hogy egy olyan nemzetközileg elismert előadóval léphet fel egy színpadon, mint Seal, pláne ha arra gondolunk, hogy három éve még elbukott a Csillag születik tehetségkutatóban. Az utóbbi években azonban egymást érik a sikerek: az X-faktoros szereplést követően a Nők Lapja Cafe olvasói úgy döntöttek, hogy Veca az évtized kedvence zene kategóriában. Hiába, a tehetség minden akadályon keresztül utat tör magának!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top