nlc.hu
Trend
Malia Obama a Deauville-i Amerikai Filmfesztiválon

Malia Obama rendezőként és divatikonként debütált a filmfesztiválon

Barack és Michelle Obama idősebbik lánya a filmiparban épít karriert, a hétvégén mutatták be első rövidfilmjét.

Az idősebbik Obama-lány, Malia Obama ritkán jelenik meg a vörös szőnyegen, a minap azonban jó okkal tette: a Deauville-i Amerikai Filmfesztiválon bemutatták ugyanis The Heart című, első rövidfilmjét, melyet saját maga írt és rendezett.

Malia Obama a Deauville-i Amerikai Filmfesztiválon

Malia Obama a Deauville-i Amerikai Filmfesztiválon (Fotó: Profimedia)

A 26 éves Malia vérbeli divatikonként jelent meg a vörös szőnyegen: egy fűzőből és szoknyából álló szettet viselt a Vivienne Westwood divatház 2024-es ready-to-wear kollekciójából, melyet Coperni csizmával kombinált.

Annyira izgatott vagyok. Úgy értem, soha nem csináltam ilyesmit… szóval persze egy kicsit félek, de leginkább csak izgatott vagyok” – mondta az esemény előtt egy TikTok-videóban. 

Malia Obama 2021-ben szerzett diplomát a Harvard Egyetem jogi iskolájában, ám már diákévei alatt érdeklődni kezdett a filmipar iránt, hollywoodi produkciókban gyakornokoskodott, többek között produkciós asszisztensként. A diploma megszerzését követően Los Angelesbe költözött, ahol Donald Glover – művésznevén Childish Gambino – sorozata, a Hive írói csapatában dolgozott. „Elképesztően tehetséges ember. Nagyon koncentrált, és nagyon keményen dolgozik” – mondta róla akkoriban Glover, aki szerint Maliának komoly jövője lehet a filmiparban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top