nlc.hu
Trend

Malia Obama napjainkban

Így néz ki ma a 25 éves Malia Obama

Bár jogi diplomája van, ma már Hollywoodban él és a filmiparban épít karriert az idősebbik Obama-lány.

Sasha és Malia Obama 8, illete 11 évesek voltak, amikor édesapjuk az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett, így gyakorlatilag az egész világ szeme előtt cseperedtek fel. Az elmúlt években azonban csak ritkán mutatkoznak nyilvános eseményeken, inkább a paparazzóknak köszönhetően láthatunk róluk olykor friss felvételeket.

Malia Obamáról épp néhány napja, West Hollywoodban készültek az alábbi lesifotók, amikor épp egy étterembe tartott, ahol egy barátjával találkozott. A 25 éves Malia egy igencsak magasan sliccelt szoknyát viselt, fehér inggel, bőrkabáttal és csizmával. A haját pedig a korábbi barnáról vöröses árnyalatúra festette.

Malia Obama

Malia Obama napjainkban (Fotók: Profimedia)

Az idősebbik Obama-lány 2021-ben szerzett diplomát a Harvard Egyetem jogi iskolájában, azonban már ezalatt is hollywoodi produkciókban gyakornokoskodott. Az egyetem után  Los Angelesbe költözött, ahol forgatókönyvíróként vesz részt filmes projektekben.

„Elképesztően tehetséges ember. Nagyon koncentrált, és nagyon keményen dolgozik” – mondta róla korábban Donald Glover (művésznevén Childish Gambino), akivel a Hive című sorozat írói csapatának tagjaként dolgozott együtt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top