nlc.hu
Trend
Taylor Swift csillogó szeplői

Divatot teremthet szokatlan sminkjével Taylor Swift

A világsztár ezúttal más formában viselte a csillámokat, mint általában szokta.

Taylor Swift párja, Travis Kelce csapata, a Kansas City Chiefs a New Orleans Saints ellen lépett pályára a héten, a mérkőzésen pedig az énekesnő is a lelátón szurkolt. Az eseményre a ruháját, a táskáját és a fülbevalóját is a Vivienne Westwood divatháztól választotta. A védjegyének számító cicás vonalú szemfestésből és vörös rúzsból álló sminkjét azonban ezúttal egy szokatlan elemmel, csillámos műszeplőkkel turbózta fel a sminkese. 

Taylor Swift az Arrowhead stadionban

Taylor Swift az Arrowhead stadionban (Fotó: Jamie Squire/Getty Images)

Rövidesen az is kiderült, hogy a lemosható tetováláshoz hasonlóan felragasztható csillámos műszeplők egy – eddig legalábbis – kevésbé ismert szépségmárka, a Fazit kollekciójából valók. A cég egyik alapítója, Aliett Buttleman sírógörcsöt kapott örömében, amikor meglátta, hogy a világsztár az ő termékét viseli és ezt a TikTokra is kiposztolták. 

A műszeplőkből egy 6 darabos csomag 15.99 dollárba, vagyis nagyjából 6000 forintba kerül. Swift  rajongói pedig persze annak rendje és módja szerint megrohamozták a márka webáruházát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top